1999  yılında Süleyman Kayser  tarafından Bornova' da  kurulan Teknik Öğretmen Sürücü Kursu, 20  yıldır sürücü kursu sektöründe öncü konuma gelerek lider kurum olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Sürücü Kursu sektöründe kalite, eğitim kurumunun siz adaylarına sunduğu hizmetin ve ihtiyaçlarının tamamı ile karşılayabilme yetenekleridir. Kısacası aday beklentilerine cevap verebilme kabiliyetidir. Bir eğitim kurumunun hizmet kalitesini yönetebilmesi için hangi kriterlerde hizmet sunacağını mutlaka belirlemesi birinci koşuldur. Bu sebeple Teknik Öğretmen Sürücü Kursu Eğitim Kurumları'nın kalite yönetimi, aday beklentilerinin aşılmasını hedefleyen, ekip çalışması gerektiren, kuruma bağımlı ve bağımsız çalışan tüm birimlerin gözden geçirilmesini ve iyileştirilmesini sağlayan bir yönetim anlayışıdır. Aday beklentilerine öncelik verilerek tanımlanan kaliteye, adaya verilen hizmetlerin yanında yönetim kalitesinin verimliliğini arttırmayı hedefleyen anlayışa kalite yönetimi diyebiliriz.

Kalite yönetim sistemi ışığında belirlenen kalite politikamıza bağlı olarak da Teknik Öğretmen Sürücü Kursu hizmet kalitesinin standardizasyonunu kaybetmemek adına, tüm bilgi birikim ve deneyimini, şubeleşme yoluna gitmeden, merkezi kalite standardını kaybetmeden, tek şube üzerinden siz değerli adaylarına sunmaktadır.

www.tekniköğretmensürücükursu.com/



Eklenme Tarihi - 07-03-2010 | Son Güncelleme - 20-11-2022109 kez gösterildi.