Neslihan Atagül Hürriyet HaberHürriyet>Haberler>Kelebek Magazin>Güzel oyuncu Neslihan Atagül kimdir?
Güzel oyuncu Neslihan Atagül kimdir?9 Temmuz'da dünya evine girecek olan Neslihan Atagül, dün akşam düğün alışverişi yaparken görüntülendi. Güzel oyuncunun, parmağındaki tek taş yüzükte gözlerden kaçmadı. Kadir Doğulu ile yapacağı evlilikle gündemden düşmeyen Neslihan Atagül kimdir? Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisinin Nihal'i Neslihan Atagül hakkında detaylı bilgiler haberimizde..Hürriyet Haber21 Nisan 2016 - 09:30:05Güzel oyuncu Neslihan Atagül kimdir?

Fatih Harbiye dizisinde Kadir Doğulu ile bir ilişkiye başlamış olan Neslihan Atagül, 3 yıllık ilişkisi olan Kadir Doğulu ile hayatını birleştirmeye karar vermişti. Dün akşam düğün için alışveriş yapan oyuncu, oyunculuk hayatına nasıl başlamıştır?

Güzel oyuncu Neslihan Atagül kimdir?



Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992’de İstanbul’da doğmuştur. 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Hala Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülmüştür. 18 Kasım 2011 tarihinde ATV’de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül; Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır. 

Güzel oyuncu Neslihan Atagül kimdir?



2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise başrollerinde Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer’in olduğu “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Fatih Harbiye dizisinde başrolleri paylaşan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün dizi aşkları gerçek oldu. 2015 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı "Senden Bana Kalan" adlı sinema filminde Ekin Koç ile başrolü paylaşırken, Zeynep Kankonde, Wilma Elles gibi oyuncular da eşlik etmiştir. 

Güzel oyuncu, şu an Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Neslihan Atagül, 25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmıştır.

KAZANDIĞI ÖDÜLLER :

2013 - 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 - 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 - Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf) 
2012 - Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf) 
2007 - Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

www.hurriyet.com.tr/guzel-oyuncu-neslihan-atagul-kimdir-40091662

Kaynağa Ait Ekran Görüntüleri




Eklenme Tarihi - 15-05-2005 | Son Güncelleme - 18-04-202419 kez gösterildi.