Asia prefabrik Türkiye de 1964 yılından bu yana inşaat sektöründe aktif faaliyeti bulunan Aşıkoğulları Şirketler Grubunun prefabrik, konut ve modüler yapı teknolojileri alanında pazar ihtiyacı karşılama maksadıyla modern ve yenilikçi yüzü olarak kurulmuştur. 

Türkiye'nin üçüncü büyük İzmir metropolünde 2007 yılı itibariyle 40.000 m2'lik alanda başlayan üretimini; Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Suudi Arabistan, Umman, Katar, Fas, Cezayir gibi Orta Doğu ülkelerinde birçok projeyi tamamlamıştır. Bir dünya markası olmayı hedefleyen firmamız Avrupa pazarına daha iyi hizmet verebilmek için 2016 yılında Bosna Hersek- Kazarska  Dubiza şehrinde 30.000 m2'lik alanda “FERMENDİ” markasıyla ikinci tesisinde üretimine  başlamıştır. Öncelikle Almanya; İsveç, Norveç, İspanya, Fransa ve Balkan ülkelerine hizmet vermektedir

Avrupa standartlarına uygun üretimiyle dünyaya ismini duyuran prestij sahibi olan firmamız ihracat hacmini her yıl arttıran ülke ekonomisinin gelişmesi ve büyümesinde etkili bir markadır. Sektöründe ihtiyaç duyulan işçi kamplarından sosyal konutlara, toplu konutlardan sosyal tesislere, ticari binalardan spesifik tasarımlı binalara kadar çok geniş bir alanda ön üretimli yapı çözümleri sunar.

www.asiaprefabrik.com.tr

Eklenme Tarihi - 24-04-2013 | Son Güncelleme - 25-03-2019798 kez gösterildi.