Aslanoba Gıda, 2011 yılında başladığı Boğazköy Çiftliği projesiyle de et sektörüne yeni bir vizyon getirmeyi hedefliyor.

Dünden bugüne ASLANOBA GIDA

2013: Kırmızı et işleme ve parçalama tesisi hizmete giriyor. Tazedirekt ilk olarak Boğazköy Çiftliği ürünleriyle Bursa ilinde ticari kanalda satışa başlıyor. Webnak hayata geçiyor.

2012 : “Tazedirekt Projesi”  için ilk aşama niteliğinde olan Boğazköy Çiftliği bünyesinde büyükbaş ve küçükbaş çiftlikleri hizmete girdi. Kırmızı et işleme ve parçalama tesisi projesi başlatıldı. Aslanoba Gıda’ya ait plantasyon arazileri üzerinde meyve üretimine geçildi. Eker için fason süt üretimi başladı.

2011 : “Boğazköy Çiftliği Projesi” ve “Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi” başlatıldı. Lojistik sektöründe yük verenlerin ( firmaların )  ve yük alanların ( nakliyecilerin ) araç arzlarını, internet ortamında ve ihale usulüyle birleştiren, kendi yüküne araç ve kendi aracına yük arayanların yeni buluşma noktası “Webnak Projesi” başlatıldı.

2010 : Konsantre üretim hattı devreye alındı. Juss Meyve sularında kullanılan şeftali, kayısı ve elma konsantre hammaddelerinin üretimi Aslanoba Gıda üretim tesislerinde başladı. Meyve suyunda kullanılacak hammaddelerin üretimi için gerekli olan meyvelerin yetiştirilebilmesi adına "Plantasyon Projesi" başlatıldı. Nestle için Nesquik üretimi başladı.

2009 : Juss marka meyve suları, aynı anda Türkiye'nin her bölgesinde satışa sunuldu. SAP ERP sisteminin entegrasyonu yapıldı ve fiili kullanıma geçildi.

2008 : Su sektöründe yakalanan başarının anahtarları olan kalite ve lezzeti, meyve suyu sektöründe Aslanoba Gıda bünyesinde Juss markası ile sunmak için 2006' da başlayan AR-GE çalışmaları tamamlandı.

2006 : Su sektörünün en çok beğenilen ve tercih edilen markası Erikli' nin ortaklarından Hasan Aslanoba, Erikli ile yakaladığı başarıyı meyve suyu sektörüne taşımak amacıyla Aslanoba Gıda'yı kurdu.

Avrupa' nın en modern meyve suyu üretim tesislerinden biri olan ve son derece donanımlı laboratuarlara sahip fabrika yatırımı, Bursa-Mustafakemalpaşa' da gerçekleştirildi. Kaliteyi yakalamak için en az tesisler kadar insan kaynağının da önemli olduğunun bilinciyle, çalışmalar sektörün uzman kadrolarıyla yürütüldü. Doğanın insana en büyük armağanlarından meyvenin, besleyiciliği ve yararlarından ödün vermeden, tüketicilerin aradığı lezzeti Juss markasıyla sunmak için ürünler iki yılı aşkın bir süre yürütülen AR-GE çalışmaları sonucunda geliştirildi. Geliştirilen ürünler dökümü kolaylaştıran ve sektöre yenilik getirecek bir dizaynla Tetra Pak ambalaj korumasına alındı. Tüketiciye karşı üstlenilen sorumluluğun, ürünün tüm yaşam evresinde kaliteyi ön planda tutmak olduğu inancıyla tedarikçilerden rafa kadar olan her süreci, en titiz şekilde yürütecek kadro ve altyapılar oluşturuldu. Ürünlerin Erikli Dağıtım kalitesiyle tüketicilere ulaştırılması Juss' un altyapıdaki en büyük değeri olarak belirlendi.

Her detayda tüketiciyi odağında tutan, kalite ve sağlıktan ödün vermeden lezzeti sürekli kılmayı amaçlayan bir marka olarak Juss, iletişim stratejisini ise kendini tüketiciye olduğu gibi anlatmak olarak belirledi.

Bundan böyle Juss, tüketicilerin meyve suyundan beklediği her türlü ürün çeşidini ve formunu, en kaliteli ve lezzetli şekilde sağlamayı, bundan da tüketiciyi haberdar etmeyi misyon olarak edindi.

 



www.aslanobagroup.com

Eklenme Tarihi - 28-10-2014 | Son Güncelleme - 17-12-2021312 kez gösterildi.