Zivana Group BADESA DERI SAN VE TIC LTD STI RAW SKINS DISTRIBUTOR AND TANNERY BADESA DERI SAN VE TIC LTD STI CASING ZIVANA SA HEAD OFFICE ZIVANA BOYAUX CASING HAINING ZIVANA TRADE CO. LTD. RAW SKINS AND FINISHED LEATHER AROLA EXPORT SARL RAW SKIN COLLECTOR WAREHOUSE

2002 yılında Istanbul'da kurulan Badesa Deri , 2008 yılına kadar , yılda ortalama 4 milyon ham deri ithalatı ile , sektörünün en başarılı firmaları arasında yer alarak , sadece ham deri sektöründe faaliyet gösterdi    Bu süre icinde , partneri oldugu Zivana Skins SA (İsvicre) firması aracılıgı ile , başta fransa, ingiltere , irlanda, ispanya ,isviçre gibi Avrupa ülkelerinden ve çeşitli Afrika ülkelerinden ithal ettiği ham koyun/kuzu/sığır derilerinin , yine kendisine ait Çorlu 'daki ham deri deposunda , Yurtiçindeki müsterlerinin kalite taleplerine en uygun şekilde seleksiyonlarının yapılması ve depolanması konularında hizmet verdi.    Hergün değişen pazar koşullarına uyum sağlamak ve başarısını, sektörün farklı alanlarında da devam ettirmek amacıyla , ham deri alanındaki faaliyetlerine ek olarak , 2008 yılında tabaklama alanında da hizmet vermeye başladı.    

Başta İtalya , Almanya , Fransa gibi Avrupa ülkeleri ve Çin olmak üzere bircok ulkeye , çeşitli deri ürünlerin üretimlerinde kullanılan , tabaklanmıs , boyanmıs deri mamullerinin ihracatına başladı . aynı amac ve bakıs açısı ile faaliyetlerine , 2011 yılında , aynı grupta bulundugu Zivana SA firması aracılığı ile Fransa'nın en eski ve koklu mezbahalarından SVA Jean Roze firması ile karkas et ve farklı bircok mezbahadan buyukbas canlı hayvan ithalatını da ekledi. bugün , ilk günden beri amaç edindigi dürüstlük , güven ve kalite anlayışı , yenilikçi ve gelişime acık bakıs acısı ile tüm faaliyetlerine devam etmektedir.



www.badesaderi.com

Eklenme Tarihi - 25-09-2015 | Son Güncelleme - 25-09-20153166 kez gösterildi.