Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Osmanlı Steaua muhtemel 11'ler
Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı,  bu akşam (15 Eylül 2016, Perşembe ) 22.05'te oynanacak. Maç Tivibu 2'den yayınlanacak.

Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı öncesi son dakika gelişmelerini aktarıyoruz. Osmanlıspor Avrupa Ligi macerasına Steaua maçı ile başlıyor. Zorya Fenerbahçe ve Konyaspor Shakhtar maçlarının oynanacağı gecede Başkent ekibi, Rumen ekibi Steaua Bükreş'i Ankara'da ağırlıyor. 'Osmanlıspor Steaua maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' sorusunun cevabı ile Osmanlı Steaua canlı anlatım seçeneği haberde.


15 Eylül 2016, Perşembe
Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı ile UEFA Avrupa Ligi macerasına başlıyor. UEFA Avrupa Ligi elemelerinde göğsümüzü kabartan Başkent ekibi, grupların ilk maçında sahasında Romanya’nın Steaua Bükreş takımıyla karşılaşacak. Avrupa’da yenilgisi olmayan Mustafa Akçay, zaferle siftah yapmak istiyor. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Welz yönetecek. 3 ön eleme oynayan ve 6 karşılaşmanın 5’inde galip gelip, birinden beraberlikle ayrılan Mor-Sarılı ekip, bu süreçte rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Temsilcimizde maç öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Mustafa Akçay da Avrupa kariyerindeki başarılı seriyi sürdürme amacında. Tecrübeli hoca 18 Avrupa Ligi karşılaşmasında hiç yenilgi yüzü görmedi. 

OSMANLISPOR'UN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Başkent temsilcisinin UEFA’ya gönderdiği 21 kişilik listede, bu sezon kadroya katılan Engin Bekdemir ve Tugay Kaçar yer almadı. Osmanlıspor’un UEFA’ya gönderdiği listede şu futbolcular bulunuyor: Kaleciler: Hakan Arıkan, Zydrunas Karcemarskas Defans: Avdija Vrsajevic, Koray Altınay, Aykut Demir, Tiago Pinto, Vaclav Prochazka, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu Orta saha: Mehmet Güven, Raheem Lawal, Badou Ndiaye, Erdal Kılıçaslan, Adrien Regattin, Aminu Umar, Musa Çağıran, Adam Maher Forvet: Pierre Webo, Cheick Diabate, Raul Rusescu, Dzon Delarge

OSMANLISPOR'A İKİ MÜJDE BİRDEN

UEFA Avrupa Ligi’nde Steaua Bükreş’le kozlarını paylaşacak Osmanlıspor güçlü rakibini devirmenin planlarını yapıyor. Romanya Ligi’nde son olarak Astra Giurgiu’yu deviren Bükreş temsilcisi, zirvede yer alıyor. Bu sezon ligde oynadığı 7 maçta, 5 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan Steaua Bükreş, yenilmezlik serisini Osmanlı karşısında da sürdürmek istiyor. Osmanlıspor’da ise son maçta hafif sakatlık geçiren Umar Aminu ve Ndiaye’nin durumları iyi. Oynamalarında herhangi bir sıkıntı yok. Bu sezon ligde ve Avrupa’da bileği bükülmeyen Osmanlıspor, gruplara da zaferle başlama hedefinde.

HAKEMLERDEN OSMANLI STADINA TAM NOT

Villarreal ve Zürih ile L Grubu’nda yer alan başkent ekibinin, sahasında oynayacağı Steaua Bükreş maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Welz yönetecek.
Osmanlı Stadı’nda son çalışmasını yapan Alman hakemler, önce stadı gezdi, ardından da 40 dakika süren bir çalışma yaptılar. Stadyuma hayran kaldıklarını belirten Alman hakemler, yarın akşamki atmosferi merakla beklediklerini dile getirerek, "Mükemmel bir stat olmuş" dediler.

Osmanlı Stadyumu’nda saat 22.05’te başlayacak karşılaşmada Welz’in yardımcılıklarını Jan Seidel ile Rafael Foltyn yapacak. Stefan Lupp’un dördüncü hakem olacağı maçta, Robert Hartmann ve Marco Fritz ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı, bu akşam 22.05'te oynanacak. Maç Tivibu 2'den yayınlanacak.

www.fanatik.com.tr/2016/09/14/osmanlispor-steaua-bukres-maci-han...



Eklenme Tarihi - 06-06-2014 | Son Güncelleme - 15-09-20162240 kez gösterildi.