Fiberton Prekast, ​FİBERTON olarak TSE standartlarında üretim yapmaktayız.

FİBERTON, 15 yıla varan sektörel deneyimi, her biri alanında uzman mimar, mühendis, tekniker ve diğer çalışanları ile sektöre yön vermeye devam etmektedir.

GRC üretimi için ülkenin en uygun iklim, lojistik ve hammadde imkânları sunan Mersin fabrikamızın dünya standartlarındaki ürünlerini, yüksek kalite, uygun fiyat anlayışı ile sizlere sunuyoruz.

GRC üretimi için temel hammadde olan uygun vasıflardaki beyaz çimento sadece Mersin ve Adana’ da üretilmektedir. Çukurova bölgesi, GRC üretiminin diğer vazgeçilmezi olan silis madeni bakımından Türkiye’nin en zengin ve kaliteli silis sahalarına sahiptir.Bu nedenle Türkiye’nin en önemli cam fabrikaları da bu bölgededir.

Ülkenin en büyük limanlarından birine sahip olan Mersin, lojistik konusunda büyük fırsatlar sunmaktadır. Mersin, deniz taşımacılığı ile beraber kara ve demiryolu taşımacılığı konusunda da bölge en önemli lojistik üs konumundadır. Bu nedenle FİBERTON ürünleri Türkiye ve dünyanın her bölgesine hızlı ve ekonomik olarak taşınabilmektedir.

İstanbul’a konumlandırılmış merkez ofisimizde, satış, ihracat, tasarım, montaj gibi konularda hizmet verilmektedir.

Mersin’de, 14.000 m2 alan üzerine kurulu fabrikasında ISO 9001,ISO 14001 ve ISO 18001 sertifikaları ile üretim yapan FİBERTON, Uluslararası GRC Üreticileri Birliği GRCA üyesidir.

www.fiberton.com.tr

Eklenme Tarihi - 01-02-2012 | Son Güncelleme - 17-04-20171176 kez gösterildi.