Ürün Kategorileri
Kemppi
Kemppi Gazaltı Kaynak Makinaları MIG/MAG
MIG / MAG Gazaltı Kaynak Makinaları
TIG (Argon) Kaynak Makinaları
Elektrod Kaynak Makineleri
MIG Torçları
TIG Torçları

HeatMasters

HeatMasters Isıl İşlem Ekipmanları
Isıl İşlem Ekipmanları
Isıl İşlem Fırınları

Abicor Binzel

Abicor Binzel MIG/MAG Gazaltı Kaynak Torçları
MIG/MAG Gazaltı Kaynak Torçları
TIG (Argon) Kaynak Torçları
Plazma Kesme Torçları
Robot Kaynak Torçları

SPT Plasma

SPT PlasmaTeknik SPT Plazma Kesme Makinaları
Plazma Kesme Makinaları


KAMAŞ Kaynak, Alet, Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. 10 Ocak 1984 yılında kaynak sektöründe faaliyette bulunmak üzere kurulmuştur. Kaynak Makine, sarf malzemeleri, aksesuarları konusunda yoğunlaşan şirket 1994 Ocak ayında Finlandiya menşeli KEMPPİ kaynak makinelerinin ithalatına başlanmıştır. İnverter tipi kaynak teknolojisinin yaratıcısı Kemppi’nin hem konvensiyonel hemde inverter tipi kaynak makinelerinden oluşan geniş ürün yelpazesi kısa zamanda kalite, dayanıklılık, farklı, ve üstün kullanım programları ile kısa sürede Türkiye pazarında kabul görmüştür. Aynı yıl (1994) Ekim ayında dünyanın en büyük kaynak sarf malzemeleri üreticilerinden biri olan Güney Kore’li HYUNDAİ firması ile çalışılmaya başlanmıştır. Olağanüstü ürün çeşidi, mükemmel kalitesi, her türlü uluslar arası sertifikalara sahip olmasının yanı sıra ülkemizin her kuruluşunun da yaralanabilmesi için tüm Hyundai ürünlerine aldığımız TSE belgeleri ile pazara çok hızlı bir şekilde girilmiştir. Gazaltı tellerinde ilk defa varil uygulaması ithal edilerek kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. İki ülke arasındaki mesafenin uzaklığı, mal temin tesliminde aksaklıklar yaşanmaması için iki büyük depo oluşturularak siparişte derhal teslim stratejisi uygulanmıştır. Zaman içinde ülkemizin ekonomik durumu nedeni ile Amerikan dolarındaki ciddi artışlar iç pazarda rekabet şansımızı ortadan kaldırmış ve Aralık 1997 de Hyundai çalışma durdurulmuştur.

Haziran 1998’de ülkemizde ön ısıtma ve gerilim giderme ekipmanları konusundaki eksiklik Finlandiya menşeli HeatMasters firması ile yapılan anlaşma ile bu ürünlerin ithalatına başlanmıştır. Bu ürünler halen boru kaynaklarında, basınçlı kap imalatlarında ve ağır konstrüksiyonların imalatlarında kullanılmaktadır. 2003 yılında inverter teknolojisini plazma kesme makinelerine uygulayan İsveç menşeli SPT marka plazma kesme makeineleri üreticisi firma firma ile tanışılmış ve çalışmaya başlanılmıştır. 50 mm’ye kadar malzemeleri kesen makinelerin en fazla 15 kg olduğu dikkate alınırsa inverterin özelliklerinin teknolojiye neler getirdiği daha iyi anlaşılır.

Bu ürünlerimize ek olarak 2006 yılından bu yana dünyanın en büyük üreticilerinden Alman malı Binzel torclarını pazarlamaktayız. Gazaltı (MIG – MAG), TIG (argon), plazma ve robot-otomasyon torcları geniş bir yelpazede sunulmakta, gerek kalite gerekse dayanıklı zengin ürün çeşidi fevkalade sarf malzeme desteği ile pazarda yerini bulmaktadır.



www.kamaskaynak.com.tr

Eklenme Tarihi - 10-03-2015 | Son Güncelleme - 10-03-201511930 kez gösterildi.