LAZER MARKALAMA: Metal, plastik, ahşap ve deri üzerine logo, desen, yazı gibi dilediğiniz veriyi, yüksek hızla, istenilen hassasiyette, görselliğini asla kaybetmeyecek şekilde markalayabiliriz.

LAZER ETİKET: İhtiyaç olunan tüm kalıp ve makine tanıtım etiketlerinizi özel eloksal kaplı alüminyum, krom veya folyo malzeme üzerine lazer teknolojisi ile markalayarak istenilen standardı yakalayıp, kalıcı bir çözüm sunabiliriz. Barkod, matrix code gibi uygulamaları etiketlerinize dahil edebiliriz.

LAZER PANTOGRAF: Lazer ışınını kullanarak kalıplarınıza istenilen hassasiyette, daha düşük maliyetle, diğer yöntemlere nazaran çok daha kısa sürede oyma işlemi yapabilir ve net sonuçlar alabiliriz. (İki ve üç boyutlu oyma işlemi)

LAZER KAYNAK: Aşınmış, bozulmuş, çatlamış kalıplarınızı hiçbir ısıtma - soğutma işlemine tabi tutmadan, kalıbınızın hammaddesiyle birebir dolgu telleri kullanarak, mikroskop altında tamir edebilir ve kalıbınızı yeni hale getirebiliriz.

LAZER KESİM: TURC GROUP OLARAK ÜRETTİĞİMİZ TURC CUT MARKA FİBER 400W LAZER KESİM MAKİNALARIMIZIN SATIŞINA BAŞLANMIŞTIR.GEREKTİĞİNDE FASON DESTEK DE ALABİLİRSİNİZ.F 400 LAZER KESİM MAKİNAMIZLA 3MM YE KADAR PASLANMAZ,5MM KADAR DKP SACI RAHATLIKLA KESEBİLİRSİNİZ.10 MİKRONDAN 1MM KADAR SARI MALZEMEYİ DE KESEBİLİRSİNİZ.AYNI ZAMANDA BİZDEN FASON KESİM DESTEĞİ DE ALABİLİRSİNİZ.AYRICA AHŞAP PLEKSİ,KUMAŞ VB MALZEMELERİ DE BÜNYEMİZDE FASON KESTİREBİLİRSİNİZ.

www.lazerist.com

Eklenme Tarihi - 22-12-2010 | Son Güncelleme - 01-01-20143565 kez gösterildi.