Her hafta Radikal’de teknoloji ağırlıklı trendleri takip ediyor, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde ‘Sosyal Medyada İletişim / Pazarlama’ konusunda yüksek lisans dersleri veriyorum.

Ayrıca çeşitli kurumlara danışmanlık yapıyor,konferanslarda fikirlerimi paylaşıyor, bir dizi dijital projede yatırımcı ve girişimci olarak yer alıyorum.

Sosyal Medya Uzmanı ya da İnternet Fenomeni DEĞİLİM. Hiçbir zaman böyle iddialarım olmadı.

‘İnternet Ekipler Amiri’ unvanı Sezyum‘dan yadigar. Komik geldiği için kullanıyorum (bazılarının bunu ciddiye aldığını görmek bana daha da komik geliyor).

Unutmadan; ismimdeki. M harfi, Mehmet’e karşılık geliyor. Soyadım da Kuzuoğlu değil, Kuzuluoğlu hiç değil; Kuzuloğlu.

Hayatımda en çok özendiğim şeylerden biri bu blogum ve gazete yazılarım. Bunların dışında aklıma takılan, hoşuma giden ve paylaşmaya değer bulduğum şeyleri sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz.

Özgeçmişim

Haber, röportaj, etkinlik broşür ve afişlerinde kullanmak için herkesin kullanımına açık fotoğraflarımı Picasa albümümde bulabilirsiniz (yüksek çözünürlüklü olanları da aynı sayfadan indirebilirsiniz).

İletişim seçenekleri

Zamanımın neredeyse tamamını yiyip bitiren iş yükümden dolayı bana ulaşmanız kimi zaman zor olabilir. Mesajlarınıza çok geç cevap verebilirim. Lütfen kusura bakmayın, sabırlı olun. Bir asistanım, yardımcım yok. Bütün işlerimi tek başıma yapıyorum. Ama -cevap gerektiren- bütün mesajları er ya da geç yanıtlıyorum.



www.mserdark.com

Eklenme Tarihi - 01-11-2014 | Son Güncelleme - 01-11-20141201 kez gösterildi.