İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde 2015 yılından beri hizmet veren Medical Park, İstinye Üniversitesi ile gerçekleştirilen işbirliği sonucunda 2018’in ilk çeyreğinden itibaren modern bir üniversite hastanesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Sağlık hizmetlerindeki yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park; eğitim ve bilimsel çalışmalarıyla da sağlık alanında fark yaratıyor. 

Hastane 67.000 m² kapalı alanda 197 yatak kapasitesi ve 15 ameliyathaneye sahip.

SAĞLIKLI BİR GELECEĞİN KAPILARINI ARALIYOR
Yenilikçi tıp teknolojileri, kişiye özel ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle ayrıcalıklı hizmet sunan İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa; teknolojik altyapısından hizmet kalitesine, her biri elde ettiği başarılarıyla alanında otorite kabul edilen akademik unvan sahibi hekim kadrosundan hasta ilişkileri yaklaşımına kadar her alanda adından söz ettiriyor.

KONFOR VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET BİR ARADA
İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa, hasta odaklı hizmet anlayışından esinlenerek tasarlanan VM katında ise misafirlerine modern ve şık bir çizgide hizmet veriyor. 'Değer Katan Hizmet' anlayışıyla yaratılan VM konsepti; hayata dokunarak deneyim ve performansıyla öne çıkan yüksek standartlarıyla Gaziosmanpaşa'da çıtayı yükseltiyor. Hasta ve yakınlarının konforunun ön planda tutulduğu hastanede otel konforunda sağlık hizmeti sunuluyor.

İLERİ TEKNOLOJİ İLE HIZLI TANI İMKÂNI
Dinamik ve takım çalışmasına dayanan sistemiyle, ileri teknoloji ve bilimsel anlayışla hizmet veren İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park; multidisipliner çalışma ilkesiyle faaliyet gösteriyor. Tüm branşlarda dünya standartlarında hizmet vermekle birlikte; diyabet, obezite, hipertansiyon, kalp hastalıkları gibi kronik hastalıklar ile çağımızın hastalığı olarak kabul edilen kanser hastalıklarının tanı ve tedavisinde modern teknolojiler eşliğinde en güncel tıbbi ve cerrahi yöntemler uygulanıyor.  

Toplu Taşıma
İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa, merkezi konumu sayesinde ulaşımda da avantaj sağlıyor.



Eklenme Tarihi - 27-06-2008 | Son Güncelleme - 30-01-20203582 kez gösterildi.