Nurgül Moda Evi,
​GELİNLİKLER
TESETTÜR GELİNLİKLER
ABİYELER
GELİNLİK AKSESUARLARI
ÖZEL TASARIMLAR
SİZ BEĞENİN BİZ DİKELİM
Uzun zamandır moda ve gelinlik sektöründe hizmet vermekteyiz. Bu zaman zarfında edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle müşterilerimizin isteklerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmeye devam ettik. Ve Mayıs/2010 ayında Ankara Büyük Çarşıda NURGÜL MODA EVİ mağazamızı açmış bulunmaktayız.
Gelinlerimizle el ele vererek onları dinleyerek hayallerini gerçekleştirirken kişiye özel çalışmalar yapıyoruz . NURGÜL MODA EVİ olarak amatör ruhumuzu kaybetmeden her yeni tasarımda profösyönelce ve aynı heyecanla " Düşleyin Gerçekleştirelim " diyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her zaman ön planda olup onların haylinin gercek olması bizim tek amacımızdır .
Dünya moda merkezlerini yakından takip ederek en yeni trendleri kolleksiyonlarımıza yansıtmaya çalısıyoruz . Farklı temalardan oluşan gelinliklerimiz ipekli kumaşlar, fransız dantelleri,ithal satenler ve brodelerle hazırlanıp swarovski taşlar,kristaller ve el işi işlemelerle göz kamaştırıyor .Bu özel gününüzün en önemlidetayının gelinliğiniz olduğunu unutmayın.

www.nurgulmodaevi.com

Eklenme Tarihi - 11-08-2010 | Son Güncelleme - 20-01-20171807 kez gösterildi.