​Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı hangi kanalda saat kaçta? - İşte iki takımın muhtemel 11'leri
Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı bu akşam heyecanı yüksek bir maç olacak. Tüm sporseverler Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı öncesinde canlı yayın bilgilerini merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. L Grubu'nda yer alan başkent ekibi, Villarreal ile Zürih'in de yer aldığı gruptaki ilk maçında, sahasında Steaua Bükreş'i konuk edecek. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Welz yönetecek. Peki, Osmanlıspor Steaua Bükreş UEFA maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?



Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak? Tarihi mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi Grup maçlarında bu akşam başlayacak maçlar için artık geri sayım başladı. Temsilcimiz Osmanlıspor bu akşam Osmanlı Stad'ında Romanya ekibi Steaua Bükreş'i konuk edecek. Tarihinde bir ilki gerçekleştirecek olan Osmanlıspor, yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Kritik mücadelenin muhtemel 11'leri de belli oldu. Peki, Osmanlıspor Steaua Bükreş maçı hangi kanalda sat kaçta canlı olarak izlenecek?

UEFA Avrupa Ligi'nde 3 ön eleme oynayan ve 6 karşılaşmanın 5'inde galip gelip, birinden beraberlikle ayrılan mor-sarılı ekip, lige 2. ön eleme turundan başladı. Buradaki ilk maçını deplasmanda Moldova temsilcisi Zimbru ile yapan Osmanlıspor, 2-2 biten maçın ardından, sahasındaki rövanşı 5-0 kazanarak tur atladı. Üçüncü ön elemede Estonya'dan Nomme Kalju ile eşleşen Osmanlıspor, sahasındaki ilk maçı 1-0, deplasmandaki rövanşı ise 2-0 kazanarak, play-off eleme turuna yükseldi. Bu turda da Danimarka'dan Midtjylland karşısında deplasmanda 1-0, sahasında ise 2-0 galip gelen Türk temsilcisi, gruplara kalmayı başardı.

İlk kez katıldığı ligde başarılı performansıyla göz dolduran Osmanlıspor, eleme turlarında çıktığı 6 maçta rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Osmanlıspor'da yarınki maç öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

15 Eylül Perşembe günü sahasında Romanya temsilcisi Steaua Bükreş takımıyla UEFA Avrupa Ligi grup maçına çıkacak olan Osmanlıspor, bugün taktik ağırlıklı çalıştı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık olarak 1,5 saat sürdü. Mor-sarılı oyuncular, antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Gruplar halinde koordinasyona yönelik pas organizasyonunda bulunan oyuncular daha sonra tam sahada taktiksel oyun formatında çalışmaya geçti. Antrenman dar alanda oynanan top kapma çalışmasıyla son buldu.

Günün tek çalışmasına tedavisi devam eden Engin Bekdemir katılmadı.

OSMANLISPOR-STEAUA BÜKREŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

UEFA Avrupa Ligi L Grubu müsabakasında Osmanlıspor ile Steaua Bükreş karşı karşıya geliyor. Osmanlıspor-Steaua Bükreş maçı 15 Eylül Perşembe günü saat 22.05'te başlayacak. Ankara'da oynanacak maç, Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Welz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Yarın akşam saat 22.05’de oynanacak olan karşılaşmaya odaklanan Başkent ekibinde yönetim, 20 bin kişilik stadı doldurmak için bilet fiyatlarını 15 liraya çekti.

GRUPLARDA İLK İKİ SIRA TUR ATLAYACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde 12 grupta ilk iki sırayı alacak 24 takım, adlarını son 32 turuna yazdıracak.
Gruplardan çıkan takımlara, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayan 8 ekip eklenecek.
Son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkan takımlar, finale kalma mücadelesi verecek.
Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonu finaline, 24 Mayıs 2017'de İsveç'in Solna kentindeki Friends Arena ev sahipliği yapacak.

OSMANLISPOR HAKEMLERDEN TAM NOT ALDI

Villarreal ve Zürih ile L Grubu’nda yer alan başkent ekibinin, sahasında oynayacağı Steaua Bükreş maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Welz yönetecek.
Osmanlı Stadı’nda son çalışmasını yapan Alman hakemler, önce stadı gezdi, ardından da 40 dakika süren bir çalışma yaptılar. Stadyuma hayran kaldıklarını belirten Alman hakemler, yarın akşamki atmosferi merakla beklediklerini dile getirerek, "Mükemmel bir stat olmuş" dediler.

Osmanlı Stadyumu’nda saat 22.05’te başlayacak karşılaşmada Welz’in yardımcılıklarını Jan Seidel ile Rafael Foltyn yapacak. Stefan Lupp’un dördüncü hakem olacağı maçta, Robert Hartmann ve Marco Fritz ise ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

MUHTEMEL 11'LER:

OSMANLISPOR
Karcemarskas
Avdija
Numan 
Vaclav
Pinto
M.Güven
Lawal
Umar
Ndiaye
Delarge
Webo
T.D.: M.Akçay

STEAUA BÜKREŞ 
Nita
Enache
Tamas
Tosca
Mitreatosca
Bourceanu
Moke
Popa
Boldrin
Tanase
Goluboviç
T.D.: Laurentiu Reghecampf

www.hurriyet.com.tr/osmanlispor-steaua-bukres-maci-hangi-kanalda...



Eklenme Tarihi - 15-05-2005 | Son Güncelleme - 25-04-202434 kez gösterildi.