Sarem Makina plastik boru ve üretiminde kullanılan ekstrüzyon hatları imal etmektedir. Sarem Makina ekstrüzyon teknolojisindeki son yenilikleri kullanarak müşterilerine verimi yüksek, kaliteli ve güvenli sistemleri, optimum maliyette, anahtar teslimi olarak sunmaktadır.

Başta PP, PE, PVC olmak üzere çeşitli tipte boru hatlarını birçok ülkeye ihraç etmektedir. Yıllardır dünyada en büyük boru üreticilerine makinalar yapan ekibimiz, inovatif teknolojilere önem vermekte ve kendisini sürekli yenilemektedir.

Firmamızın yaptığı makinalar arasında PP, PE, PPR-C ve PVC boru üretim hatları, doğalgaz borusu üretim hatları, PEX (yerden ısıtma) borusu üretim hatları, Korige boru üretim hatları, Yassı ve Yuvarlak damla sulama boru üretim hatları ve isteğe göre özel tasarımlar bulunmaktadır.

7000 m2’li kapalı alanda, AR-GE faaliyetleri, sistem projelendirme, talaşlı imalat, montaj hatları ve test bölümü yer almaktadır. Sarem, makina hatlarını imal ederken “üretimde sıfır tolerans” prensibine bağlı olarak çalışmaktadır. Bunun sonucu olarak müşterilerimiz sorunsuz üretim hatlarına sahip olmaktadır.

 PP PE PPR-C ve PVC boru üretim hatları, doğalgaz borusu üretim hatları, PEX (yerden ısıtma) borusu üretim hatları, Korige boru üretim hatları, Yassı ve Yuvarlak damla sulama boru üretim hatları, plastik boru makineleri, plastik boru makinaları

Ekstrüderler
Vakum Tankı
Boru Çekiciler
MUF Makinası
Boru Sarıcılar
Kesiciler
Kalibreler
PP PE ve PVC Ekstrüder Kafaları
Folyo Kaplama Makinası
Boru Paketleme Makinası
Soğutma Tankı



www.sarem.com.tr

Eklenme Tarihi - 02-11-2011 | Son Güncelleme - 13-01-20215173 kez gösterildi.