TBE Tarımsal Biyodizel Enerji | TBE Hakkımızda Biz kimiz? Değerlerimiz Teknolojimiz Arıtma sistemi Sistem garantisi Biyodizel Biyodizel nedir? Biyodizel Tarımsal Enerji Üretimi TBE Biyodizel Tarımsal Enerji Tesisimiz Biodizel Tarımsal Enerji Hakkında Projenin Doğal Hayata Katkıları Üretim Süreci
Atık bitkisel yağlar ile yerli kanola, aspir, pamuk, soya gibi yağlardan biodizel üretimi gerçekleştirilmektedir. 
TBE Biyodizel Tarımsal Enerji Türk girişimci Emrullah Turanlı, 2012 yılında atık bitkisel yağları toplayan bir firmayı satın alarak Türkiye’de ilk kez bitkisel atık yağlardan biodizel üretimi gerçekleştirmek üzere girişimde bulunmuştur. Emrullah Turanlı, 2013 yılında uluslararası biodizel tesis yatırımı inşa etmek için dünya çapında gelişmiş teknoloji üreten bir firma ile anlaşma yapmıştır. Yıllık 50.000 ton biodizel üretim kapasitesine sahip olan bu yatırım, İzmit Kartepe’de 2014 yılı sonunda tamamlanmıştır. 

Biyodizel Tarımsal Enerji Üretimi Projenin Amacı Bu proje ile Türkiye'de Marmara Bölgesinde ihtiyacı karşılık verebilecek kapasiteye sahip biodizel üretimi ve pazara sunulması amaçlanmıştır. Projenin Kapsamı Bu proje, yılda 50.000 ton kapasiteye sahip biodizel üretim fabrikasının kurulumunu, bitkisel yağlı tohumlardan ve atık bitkisel yağlardan biodizele geri dönüştürülmesine dair yapılan çalışmaları ...

Şirket bünyesinde, 10 beyaz yakalı, 23 mavi yakalı olmak üzere toplam 33 çalışan mevcuttur. Yerimiz: Üretim fabrikası, Kocaeli’nin Kartepe Mevkii, Aslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde yer almaktadır. Şirketin lokasyonu, çevresinde ürün satışını gerçekleştirebileceği müşterilerinin depolama tesisleri olduğundan avantaj sağlamaktadır. 

Biodizelli motorin uygulamasının dünyadaki örneklerine paralel olarak 4 adet ana amacı ve Türkiye ekonomisine katkısı vardır:

www.tbe.com.tr

Eklenme Tarihi - 08-03-2018 | Son Güncelleme - 14-08-20202173 kez gösterildi.