Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sistemleri 
Endüstriyel Çamaşır Kurutma Sistemleri 
Endüstriyel Ütüleme ve Katlama Sistemleri 
Endüstriyel Tekstil Yıkama ve Boyama 
Endüstriyel Çamaşırhane Yardımcı Ekipmanları
Temsil Ettiğimiz Markalar

1969 yılında kurulan 
TOLKAR, serüvenine İzmir 
Çamdibi bölgesinde küçük bir atölyede 
tekstil ve çamaşırhane makineleri üreterek 
başlamıştır. Sürekli olarak gelişimi, kaliteyi ve müşteri 
memnuniyetini kendisine ilke edinen TOLKAR, günümüzde İzmir 
Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve son teknoloji ile üretim 
yapan iki fabrikası, 300 den fazla çalışanı ve sektörün en kaliteli tamamlayıcı ürünlerinin distribütörlüğü ile Türkiye’nin en büyük üreticisi ünvanını alarak pazar lideri konumuna gelmiştir. Çeşitli modellerden yılda ortalama olarak 3500 makine üretme kapasitesine sahip olan TOLKAR, bu ürünlerini 75 den fazla ülkeye de ihraç ederek, dünyada tanınan bir marka konumundadır. Yurt içinde yer alan 16 bölgede satış ve servis müdürlükleri, yurtdışında da yer alan 20 den fazla distirübitörü ve servis noktası ile müşterilerine zamanında satış ve servis hizmetini profesyonel olarak vermektedir.

Tüm gelişimi boyunca teknolojik, ekolojik ve ekonomik farklar yaratmayı kendine misyon edinmiş olan TOLKAR, en son üretim tekniklerinin ve araçlarının kullanıldığı üretim tesislerinde, sürekli olarak Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmaları ile ürünlerinin dizayn aşamasından itibaren prototip üretim, fabrika testleri, saha testleri ve seri üretimine kadar bu üçlü misyonu tamamlayarak ürünlerini tüketicilerle ve müşterileri ile buluşturan bir kurum olmuştur.  
Teknolojik, ekolojik ve ekonomik olarak açık ara fark yaratan buluşlarını patentler ile koruma altına alan TOLKAR, bir yandan bu ürünlerini kullanan müşterilerine rekabet edilemez tasarruflar sunarken, diğer yandan da doğaya ve çevreye verilen zararları minimize ederek gelecek kuşaklara daha temiz bir dünya bırakmayı hedeflemektedir.

Üretim yelpazesinde her kapasiteden çamaşırhane ve tekstil terbiye makineleri bulunan TOLKAR aynı zamanda Lavetec, Biko, Colmac, Speed Queen, Unimac, Chicago, Renzacci gibi kendi alanında dünyanın lider markalarının da distribütörlüğünü yapmaktadır.

Smart Balans Sistemi “ sayesinde her kapasitede 400 G sıkmalı makine üretimi yapabilen dünyadaki tek şirket konumuna gelmiştir. Yine patentli SMARTEX “PolyRib ECO Drum” sistemi sayesinde tüm dünyada bir ilk olan MIRACLE modeli ile su, kimyasal ve enerji tüketimlerini yarı yarıya azaltmayı başarmıştır. 2011 yılında dünyanın ilk ve tek Gaz Isıtmalı Yıkama Makinesi üreterek teknolojik gelişmelerine yenisini eklemiş ve bu alanda bir devrim yaratmıştır.

Dünyada değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bilinci ile TOLKAR, günümüzde sürdürdüğü misyonu doğrultusunda gelecekte de yeni nesillere örnek bir marka olmaya devam edecektir.

www.tolkar.com.tr

Eklenme Tarihi - 22-12-2010 | Son Güncelleme - 27-07-20162617 kez gösterildi.