Overwatch, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. 7 Kasım 2014 tarihinde BlizzCon'da duyurulan oyunun çeşitli kahramanlardan oluştuğu, her birinin takım içinde kendine özgü yetenek ve rollerinin bulunacağı açıklandı. Oyunun 2015'in sonuna doğru kapalı beta aşamasına geçmesi planlanıyor.

Overwatch - Video Oyunu
Gelecek için savaş
Overwatch™, çatışmanın hâkim olduğu bir dünyada kahramanların birbirleriyle savaştıkları takım tabanlı nişancı oyunudur.
Overwatch'a hoşgeldin
Askerler. Bilim insanları. Maceracılar. Farklı olanlar.
Küresel çatışma zamanında savaşlardan dolayı paramparça olmuş bir dünyaya barış getirmek üzere çeşitli kahramanlar bir araya gelerek uluslararası bir özel tim oluşturdu.
OVERWATCH.
Bu özel tim çatışmaları bitirdi ve on yıllar boyunca dünyaya barış ortamı sağlayarak keşif, yenilik ve gelişme çağını başlatmış oldu. Ancak yıllar içerisinde Overwatch'un etkisi giderek azaldı ve sonunda da dağıldı.
Overwatch artık yok. ama dünyanın hala kahramanlara ihtiyacı var.
Takım Tabanlı Hedefler
Kahramanlardan oluşan takımlar gezegenin dört bir yanında savaş halindeler. Gizemli Temple of Anubis'in sırlarını korurken de, King's Row'dan geçen EMP'nin güvenli şekilde gitmesi için ona eşlik ederken de dünyanın koca bir savaş meydanı olduğunu göreceksin.
NAKLİYE
Saldıran takımın amacı nakledilecek mühimmatı teslimat noktasına ulaştırmakken, savunan takım ise süre bitmeden önce bu nakliyatı durdurmaya çalışır.
WATCHPOINT: GIBRALTAR
KING'S ROW
NUMBANI
ELE GEÇİRME
Birisi saldırıda, birisi savunmada olmak üzere iki takım haritanın farklı noktalarını ele geçirmek için birbirleriyle savaş halindedir. Saldıran takım önemli bölgeleri ele geçirmeye çalışırken, savunan takım da süre bitmeden önce bu bölgeleri savunmaya çalışır.
TEMPLE OF ANUBIS
HANAMURA
VOLSKAYA INDUSTRIES 

BİR KAHRAMAN SEÇ
Overwatch, zamanda yolculuk yapan maceracıdan, zırhlı askere, roketten çekiç döven savaşçıdan, ilahi güce ulaşmış robot keşişe kadar eşsiz kahraman yelpazesi sunar. Her kahraman farklı şekillerde oynanır ve yapabileceklerinin sınırı ancak tüm yeteneklerinde ustalaşırsanız görebilirsiniz. İki kahraman asla birbirinin aynısı değildir.


 

tr.wikipedia.org/wiki/Overwatch

Eklenme Tarihi - 28-11-2016 | Son Güncelleme - 28-11-2016193 kez gösterildi.