Biliver Kullanmak için nedenler...

Biliver kullanmanın az gibi görünse de birçok avantajı bulunmaktadır.

Bunlar sırasıyla

1- Biliver sizlere filtrelenmiş sonuçları sunar. Yani Diğer arama motorlarında sayfa sayfa aradığınız sonucu bulmaya çalışmanıza gerek yoktur.Çünkü Biliver aradığınız sonuçları
a-Tam kesin sonuçlar, (ilk sıra ve sayfalarda)
b- Yakın sonuçlar - Tam sonuçları izleyen sıra ve sayfalarda verir. Bu nedenle Biliver'de bir sonuca ulaşmak daha emin ve güvenlidir.Size zaman  kazandırır, sonuçtan emin kılar..
c- Elektronik tarama sonuçları: Tam ve yakın sonuçlardan sonra sıralanır. Biliver'in onaylamadığı sonuçlardır.Sonuçlar elektronik tarama ile elde edilir. 

2- Biliver sonuçları geleneksel arama motoru sonuçlarından farklıdır. Ziyaretçinin ne aradığına odaklanır.Sonuçlarına arama kelimesini içermese de aradığına cevap verecek sonuçları da listeler. Yani diğer arama motorlarında bir aramanın sonuçlarla ilişkisinde arama kelimesini içermesi gerekli iken,  Biliver'de bir arama kelimesinin sonuçlarda geçmesinden çok, sonuçlarla olan ilişkisi önemlidir.
Yani diğer arama motorları arama kelimesini içeren sonuçları verirken Biliver'de bir sonuçta arama kelimesini içermesi yeterli değildir. 

Sonuç:Bir içerikte arama kelimesi geçmiyorsa bile  arama kelimesi içerikle ilgili ise sonuçları sizlere verir.Böyle bir durum mevcut hiç bir arama motorunda yok gibidir.Bunu başarmak mevcut arama motorlarının teknikleri için çok zor bir durum olduğundan nadir durumlarda başarmış arama sonuçları için bu, çok uzun süreçte takip yapılarak elde edilebilmektedir.Biliver'de bunun için çok uzun sürece ve takibe gerek yoktur.Biliver bunu çok daha kolay yöntemlerle elde edebilmektedir.

3- Biliver'de teknik ya da mali nedenlerle o an görüntülenemeyen web siteleri için küçük web sitesi niteliğinde içeriğiyle ilgili özet bilgiler yayınlanır. Görüntülenemeyen sitelerin gerekli özet bilgileri Biliver üzerinden erişilebilir ve ulaşılmaya çalışılan özet bilgi ulaşılamayan siteye rağmen Biliver üzerinden ulaşılabilir.

- Tamamı yerli olması nedeniyle  bilgi etkileşiminde arz talep dinamiğinin dış kaynaklara sızmasına engel olmuş olursunuz. 

Her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren Biliver imkanlar doğrultusunda yeni servisleriyle bu avantajlarını daha da arttırmaya doğru çalışmalarına devam edecektir.

Tüm arama motorları kullanıldıkça gelişmiştir. Biliver de kullanıldıkça gelişecektir.

 

www.biliver.com

Eklenme Tarihi - 10-06-2010 | Son Güncelleme - 29-04-2024212 kez gösterildi.