Firmamız 1998 yılında otomotiv sektörüne yönelik kablo, elektrik sistemleri,
akü kablosu üretmek üzere kurulmuştur.Bununla beraber üretimimizde, terminal,
kutup başı, konnektör, makaron gibi çok sayıda materyal kullanılmaktadır.
​6722 Karayolu Taşıtları Standartları’na uygun olarak;

 » PVC izolasyonlu “FLRY-A” ve “FLRY-B” tipi kablolar,

 » “H05W-FHD 21,5 S3 / T2” PVC izoleli, çok damarlı kablolar,

 » “VDE 0245 & 0812” PVC izoleli Liycy kabloları,

 » “RG 58” ve “RG 59” antena kabloları üretmekteyiz.

Ürün yelpazemizdeki kablo çeşitleri şunlardır;

 » PVC izoleli tek damarlı kablo,

 » PVC izoleli çok damarlı kablo,

 » PVC izoleli data kabloları,

 » İnce ve kalın yalıtım taşıt kabloları, 

 » Standart et kalınlığında makaronlar.

TESİSAT
Kompakt bir şekilde birleştirilmiş kablo tesisatları, bir aracın merkezi sinir sistemi olarak işlev görür. Elektrik devrelerinin en önemli parçalarıdır. Çağatay Kablo, karmaşık kablo tesisatlarının üreticisidir. Adeta araçların damarları niteliğindeki kablo tesisatlarını farklı süreçlerle müşterilerine sunmaktayız. Farklı tür ve özelliklerdeki kablo tesisatlarını, müşteri taleplerine göre özelleştirilebilme kapasitesine sahibiz.

Otomotiv elektroniği sektöründeki teknolojik gelişmeler, daha yeni kablo sistemleri ve daha karmaşık kablo tesisatları gerektirmektedir. Kablo tesisatları, araçlardaki farklı elektronik cihaz ve parçaların elektrik ve veri alışverişinde başroldedir. Aracın elektronik ağ sistemlerinin temelinde de kablo tesisatları vardır.

Çağatay Kablo, yılların verdiği tecrübe ve uzman kadrosu ile kablo tesisat sistemleri üretmektedir. Araç firmaları, araçların elektronik ve elektrik bileşenlerinin geliştirilmesinde deneyimlerimizden faydalanmaktadır. Dahili ve harici güç kaynakları arasında kullanılan elektrik tesisatları ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına karşılık verilmektedir.
AKÜ KABLOSU
Araçların elektrik ve elektronik devreleri, akülerden beslenir. Aracın güvenlik gibi temel işlevlerinin yanında konfor gibi daha opsiyonel sistemlerinin kaynağında da aküler vardır. Bu sistemler arasındaki bağlantıları da akü tesisatları sağlar. Akü tesisatları, elektrik gücünün iletimi ve kullanımı için bir kanaldır.

Çağatay Kablo olarak akülerden sağlanan elektrik gücünü farklı sistemlere aktaran kabloları üretiyoruz. Çeşitli elektroniklerle donatılan araçların akü ile bağlantılarını sağlayan sistemleri tasarlıyoruz.

Farklı ebatlarda ve özelliklerde akü kablo setleri için müşterilerimizin taleplerine cevap veriyoruz. Esnek ve yalıtımlı akü kabloları ile araçların temel ve özel işlevlerinin kullanılmasına aracılık ediyoruz. Aracın teknik donanımına uygun farklı sıcaklıklara dayanıklı ve fazla dolaştırılmayan akü kabloları tasarlıyoruz. Farklı araçlardaki farklı akü kablo sistemlerine uygun olarak özel ihtiyaçlara da cevap verme kapasitemiz bulunmaktadır.


www.cagataykablo.com

Eklenme Tarihi - 01-03-2016 | Son Güncelleme - 08-02-2021125 kez gösterildi.