İnternetten Online FAX Gönderme - Tamamen Ücretsiz | KolayDATA 
FAX göndermek her ne kadar günümüzde çok kullanılmayan bir teknoloji olsa da, bazı kurumlar FAX’la iletişim kurmayı zorunlu kılabiliyor.
“Aman canım artık Fax mı çekmek kaldı?”
Diye düşünebilirsiniz.
Özellikle üyelik iptallerinde bazı kurumlar Fax’la sizden imzalı teyit almak isteyebiliyor.
İnternette “online fax free” olarak arattığınızda karşınıza bir sürü 90’lardan kalma İnternet sitesi çıkabilir. Size bugün İnternet üzerinden nasıl ücretsiz ve hızlı bir biçimde Fax gönderebileceğinizden bahsedeceğiz.
Sadece 2 dakikada Fax gönderme işlemini birlikte yapalım.
İşleme başlamadan önce Fax ile göndereceğiniz belgenin bilgisayarınızda PDF veya Word belgesi olarak kayıtlı olduğundan emin olunuz.

İnternetten Fax Gönderme
1. İnternet üzerinden Fax göndermeyi, gerçekten ücretsiz bir biçimde yapan HelloFax İnternet sitesini ziyaret ediyoruz.


Site üzerinden 5 sayfaya kadar ücretsiz Fax çekebilirsiniz. Eğer daha fazla sayfa sayısına sahip Fax çekmek isterseniz. Yazımızı okumaya devam edin.

Site Ana sayfasında yer alan Get Started butonuna tıklayarak, ücretsiz bir üyelik oluşturmaya ilk adımı atıyoruz.

2. EMAIL ADDRESS yazan kısmın altına mail adresimizi girip, CREATE AN ACCOUNT butonuna tıklıyoruz.



3. Mail adresimize noreply@mail.hellofax.com adresinden bir aktivasyon kodu gelecektir. Verify your email address yazan butona tıklıyoruz.

Açılan sayfada bizden bir şifre belirlememiz istenecek. Şifremizi yazıp Continue butonuna tıklayarak hesabımızı aktifleştiriyoruz.


4. Sonraki adımda ücretli üyelik için bir teklifte bulunuyor. No thanks, I’m good butonuna tıklayarak bu adımı geçiyoruz.



5. Hesap kontrol sayfasına geldik. Yazımızın başında size daha çok sayıda Fax gönderebilmek için neler yapılması gerektiğinden söz etmiştik.

Eğer çok fazla sayıda sayfa içeren bir belge göndereceksiniz bu sayfada yer alan görevlerden birini yada birkaçını yaparak Faz gönderme kotanızı arttırabilirsiniz.

Bu teklifler ile ilgilenmiyor, niyetiniz sadece bir ya da birkaç sayfa Fax göndermekse Send a fax butonuna tıklayarak ücretsiz Fax gönderme işlemini gerçekleştirelim.



6. Geldik esas sayfaya.

Sade ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip gördüğünüz gibi. Ücretsiz Fax göndermek için girmemiz gereken alanları adım adım inceleyelim.

(Adım 1) UPLOAD FILES ; Fax göndermek istediğiniz PDF veya Word belgesini bilgisayarınızdan seçebilirsiniz.

Fax göndermek istediğiniz belge bulut sunucularda ise, uygulama simgelerinden tıklayarak bulut sunucuda yer alan belgeyi seçebilirsiniz.

(Adım 2) RE-EDIT butonuna tıklayarak; belgenize imza, tarih, başlık gibi özel alanlar ekleyebilirsiniz. Ayrıca belgenize farklı yazılar da yazabilirsiniz. Detaylı görünüm için RE-EDIT sayfası ile belirttiğimiz resme bakabilirsiniz.

(Adım 3) Enter a fax number yazan bölüme Fax göndermek istediğiniz Fax numarasını girebilirsiniz. Fax numarasını yazarken +90 ile başlama unutmayın. Fark edebileceğiniz gibi alanın sonunda TURKEY bilgilendirme ibaresi çıkacak.

Bilgi girişlerini tamamladıktan sonra, SEND butonuna tıklayarak Fax’ımızı çekelim






7. Fax gönderiminin işleme alındığına dair bir uyarı geldi. Fax’ın gönderdiğimiz numaraya ulaşması 2-5 dk arası bir zaman alacak.



8. Fax’ın başarılı bir biçimde alıcıya ulaştığını gösteren bilgilendirme maili ulaştı.


İşte İnternet’ten ücretsiz olarak gönderdiğimiz Fax belgesi…

HelloFax’ın en güzel özelliklerinden biri, Fax’ımız ile birlikte gönderilen bilgilendirme sayfası. Bu sayfa sayesinde; Fax’ı alan kişi www.hellofax.com/HighRes sayfasını ziyaret edip, Access Code’u girdiğinde, gönderdiğiniz dökümana direkt olarak ulaşabilir.

“Fax’ınız okunmuyor !” 

Diyenlere gelsin

www.kolaydata.com/internetten-online-fax-gonderme-tamamen-ucrets...



Eklenme Tarihi - 07-03-2020 | Son Güncelleme - 07-03-202082 kez gösterildi.