Ya Çok Seversen Ateş Arcalı kim? Ateş rolünü oynayan Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli, boyu kaç? Kerem Bürsin, Ya Çok Seversen dizisiyle sevenleri karşısına çıkıyor. Bürsin, TV ekranlarına son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizi ile gelmişti. Genç oyuncu, Güneşi Beklerken adlı dizi ile adını duyurmuştur. Peki, Kerem Bürsin kimdir, boyu ve yaşı kaç, nereli?

Ya Çok Seversen dizisinin Ateş Arcalı'sı Kerem Bürsin, 1987 yılında İstanbu'da doğsa da yaşamının büyük bölümünü yurt dışında geçirdi. Lisans eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Kerem Bürsin, televizyon ekranlarına son olarak Hande Erçel ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı adlı dizi ile gelmişti. İşte, Kerem Bürsin hayatı, biyografisi...



KEREM BÜRSİN KİMDİR? 
Bürsin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İskoçya (Edinburgh), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999 yılında henüz 12 yaşındayken ailesiyle ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'ın pazarlama iletişimi bölümünden mezun olan Kerem Bürsin, ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Çeşitli reklam filmlerinde yer aldı.


Bürsin 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" karakterleri ile tanındı. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini oynadı ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisine konuk oyuncu oldu. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı. 2020-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterini üstlenerek Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaştı. Oyuncunun 1,79 boyunda olduğu biliniyor.


www.milliyet.com.tr/galeri/ya-cok-seversen-ates-arcali-kim-ates-...



Eklenme Tarihi - 06-08-2023 | Son Güncelleme - 06-08-202312 kez gösterildi.