Pata Makina 1979 yılında makine mühendisi olan Mahmut Yahya Pata tarafından Trabzon’da kurulmuştur. 1996 yılında merkezini İstanbul’a taşımış olan Pata Makina 2002 yılından beri Limited Şirket olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
Ana iş kolu olarak Yakıt Depolama Tank Çiftlikleri , Boru hatları ve Çelik Konstrüksiyon yapıların projelendirilmesi , fabrikasyon ve anahtar teslim imalatı konusunda uzmanlaşmış olan firmamız ; 27 yıldır asfalt , yağ ve su tankları ile filoları dizayn , imalat, kurulum ve bakım-onarım işlerini yapmaktadır. Bununla birlikte yeraltı – yerüstü ve sualtı boru hatları, petrol ve yağ endüstrisi ile enerji sektöründe her türlü proje çizimi , teknik danışmanlık, imalat- kurulum- bakım-onarım işlerini gerçekleştirmektedir.
36 yıl boyunca Türkiye’nin dört bir tarafında birçok akaryakıt depolama tesisinin projelendirilmesi, anahtar teslim imalatı ve bakım onarım işlerine imza atmış olan firmamız, 8 yıldır Irak ülkesindeki çeşitli projelerde hizmet vermektedir. Gerek fabrikasyon imalat ve komple depolama tankı malzeme&ekipman tedariki gerek yerinde imalat ve kurulum hizmetlerine halen Kuzey ve Güney Irak bölgelerinde devam etmektedir.
Firmamız İstanbul – Tuzla daki fabrikasında, idari ve teknik birim binasının yanında proje bazlı yurtiçi ve yurtdışı şantiyelerinde hizmet vermektedi r

tr.linkedin.com/in/pata-makina-404168109

Eklenme Tarihi - 13-02-2012 | Son Güncelleme - 20-09-202093 kez gösterildi.