Askıya alınan siteyi düzeltme - AdWords Yardım 
Askıya alınan siteyi düzeltme
Reklamınız "Site askıya alındı" olarak işaretlendiyse, reklamınızın onaylanmamasının nedeni, reklamını yaptığınız web sitesinin AdWords politikalarımızdan biri veya daha fazlasını ihlal etmesidir. Kullanıcılarımızın deneyim ve güvenliğinin korunması amacıyla, söz konusu site politikalarımıza uygun hale getirilene kadar o siteye yönelik reklamlar gösterilmez.

Web sitenizi düzeltmeye ilişkin talimatlar aşağıda sunulmuştur. Bu talimatları uygulayarak reklamlarınızın onaylanmasını sağlayabilirsiniz.

1. Adım: Sitenizin neden askıya alındığını öğrenin
Sitenizin hangi politikayı ihlal ettiğini öğrenmek için hesabınızın Reklamlar sayfasındaki "Durum" sütununa bakın.
İpucu: Onaylanmama nedeni olarak sadece "Site politikası" belirtilmişse ya da "Durum" sütununda başka bir durum ("Kampanya duraklatıldı" gibi) gösteriliyorsa "Politika ayrıntıları" sütununu etkinleştirin. Sitenizin uygun olmadığı politikanın bağlantısını görürsünüz.
Normalde adwords-noreply@google.com adresinden söz konusu sitenin ihlal ettiği bir veya daha çok politika hakkında daha fazla bilgi içeren ve bu sorunların nasıl düzeltileceğini açıklayan bağlantının bulunduğu bir e-posta alırsınız. Bizden bir e-posta almadıysanız veya daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, reklamınızın ihlal ettiği politikayı anlamanıza yardımcı olmamız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2. Adım: Web sitenizde değişiklikler yapın
Sitenizin ihlal ettiği politikanın hangisi olduğunu öğrendikten sonra, web sitenizde AdWords politikalarına uygun olması için gereken değişiklikleri yapın. Yapmanız gereken işlemler politikadan politikaya değişiklik gösterebileceğinden, uygulamanız gereken değişiklikler hakkında ayrıntılı bilgi için ilgili politika sayfasını inceleyin.

Tüm politika ihlallerinin giderilmesinin mümkün olmadığını lütfen unutmayın. Kullanıcılarımızı korumak için, kabul etmeyeceğimiz web sitesi türlerini dikkatle seçeriz. Sitenizi düzeltemiyorsanız ya da düzeltmek istemiyorsanız o siteye ait reklamlarınızı yayınlayamayız.

3. Adım: Siteyi incelenmek üzere bize yeniden gönderin
Sitede gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra sitenizin incelenmesini isteyin.

Siteleri inceleme için göndermeden önce ihlallerin giderildiğinden emin olun. Sürekli olarak askıya alınan siteler bir süre sonra kalıcı olarak askıya alınabileceğinden bu düzeltmelerin yapılması önemlidir. Reklamcılık politikalarımızın ihlali nedeniyle reklamlarınızın tekrar tekrar onaylanmaması veya sitelerinizin sürekli askıya alınması durumunda AdWords hesabınız askıya alınabilir ve dolayısıyla reklam yayını sonlandırılabilir.
İncelememiz sonucunda sitenizin artık politikalarımıza uygun olduğu saptanırsa, sitenizi yeniden etkinleştirebilir ve reklamlarınızı tekrar yayınlanmaya başlamaları için onaylayabiliriz. Reklamlarınız onaylanmamış olarak kalırsa reklamlarınızı yeniden göndererek onay isteyin.

Çoğu siteyi 3 iş günü içinde inceleriz. İnceleme tamamlandıktan sonra size e-posta göndeririz.
 

İlgili bağlantılar



support.google.com/adwords/answer/1704383?hl=tr

Eklenme Tarihi - 13-11-2017 | Son Güncelleme - 13-11-2017133 kez gösterildi.