Of'lu Hasan'ın Oğlu, Ahmet Cevahir Vefat etti
28 Mayıs 2012 Pazartesi Saat 08:14
Merhum Of'lu Hasan Cevahir'in oğlu Ahmet Vefat Etti. Cenaze Merasimi salı günü öğle namazı sonrası Çağlayan Cengiz Topel camiinde eda edilerek Kulaksız kabristanlığında defnedildi.

Merhum Of'lu Hasan Cevahir'in oğlu Ahmet Vefat Etti. 

Cenaze Merasimi salı günü öğle namazı sonrası Çağlayan Cengiz Topel camiinde eda edilerek Kulaksız aile kabristanlığında defnedildi

Türkiye'de Çağdaş Demokrasinin ve hukukun henüz yerleşmediği yıllarda, Feodal ağaların ve yöneticilerin adaletsiz hükümranlığının estiği yıllarda İstanbul'a gelen Of'lu Hasan, Trabzonlu hemşehrilerimizin hukukunu, dayanışmasını sağlamak için kolları sıvadı.



Kısa zamanda İstanbul'da Babaların babası ünvanı ile kanunsuz alemin kanun koyucusu oldu.

Bu kabiliyeti ve adaletli hüküm vermesi nedeniyle, Cumhurbaşkanların, Başbakan ve Bakanların dahi değer verdiği, fikir aldığı, Haklı takdirini kazanmıştı, Bu gün Başta İstanbul'da , Türkiyede Hatta Avrupada Of'lu şöhretini tesis eden kişi olarak Of'luların sivil toplum kuruluşu kurmalarına büyük maddi manevi destek vermiştir.

Evvelce Of derneği olan, Günümüzdeki Of-Hayrat derneği olarak faaliyetlerine devam eden güçlü sivil toplum kuruluşumuzun mayasında maddi manevi katkısı çok büyüktür.

İlçemizin efsane şahsiyeti, Babaların Babası Rahmetli Of'lu Hasan Cevahir'in oğlu  Ahmet Cevahir Hakkın Rahmetine kavuştu.

Cenaze merasimi 29.05.2012 Salı günü İstanbul, Kağıthane ilçesi, Çağlayan Hürriyet mahallesi, Cengiz Topel camiinde Öğle namazına müteakip yapılan cenaze töreni sonrası Kasımpaşa Kulaksız mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.



Cenaze merasimi sonrası, Rahmetli adına Cevahir otelde taziye daveti yapıldı, ikram edilen yemek sonrası Of'lu Hocalarımızın katıldığı bir gurup Kuran talebesi Kuran-ı Kerim, İlahi, mevlid-i şerif eda ettiler.

Taziyeleri Rahmetlinin Amcası İbrahim Cevahir kabul etti. Merhuma Allah'tan Rahmet dilerken, Kederli Ailesine ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz.

 
Değerli hemşerimiz Merhum Ahmet abimize Allah'tan Rahmet diler, Ailesine ve sevenlerine sabrı cemil niyaz ederiz.
TAZİYE İRTİBAT: OGLU, MURAT CEVAHİR  GSM:0530 065 1986







www.ofhayrat.com/news_detail.php?id=5350

Eklenme Tarihi - 27-03-2018 | Son Güncelleme - 27-03-201858 kez gösterildi.