Yaklaşık 10 yıllık "Serbest Danışmanlık" sonrasında Adl Belge Danışmanlık Eğitim Hizmetleri olarak 2013 Kasım ayında resmi şirket olarak hizmet vermeye başlayan AdlBelge toplamda 13 yılı bulan sektörel tecrübesiyle ISO Kalite Belgelendirme süreçlerinin hazırlanması yönetimi konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri çalışmalarına devam etmektedir. AdlBelge olarak amacımız başta KOBİ 'ler olmak üzere her düzeydeki firmaya ihtiyacı olan tüm belgelendirme alt yapılarını sağlamak, en uygun süre ve maliyetlerle zamanında belge almalarını sağlamaktır.

Bu amaçla şirket için yapısı çok iyi organize etmiş bulunan firmamız firmalara almak istedikleri ve konu hakkında bilgi sahibi olmadıkları belgelerde dahil ücretsiz bilgi ve danışmanlık hizmeti de vermektedir. Bu açıdan ele alındığından AdlBelge B2B alanında faaliyetlerini yürütmektedir. Diğer taraftan ele alındığındaysa bireysel eğitimler almak isteyen tüm kişilere de işletme bünyesinde çeşitli konularda eğitim ve destek firmamızca organize edilmekte verilmektedir.

Tüm Türkiye 'ye ve her ile aynı hız, kalite ve maliyet kurgusu içinde hizmet vermekte olan AdlBelge bu nedenle "Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına" sadece 700 metre mesafede konunlanmıştır. Böylece hızlı olarak İstanbul dışında ve İstanbul içinde hızlı ve tam zamanında hizmetlerini kolaylıkla ulaştırabilmektedir. Tamamen standartlara uygun belgelendirme faaliyetlerinin gerçek temelli ve eş zamanlı yürütülmesi için sadece belge alınması değil danışmanlık hizmetlerini web sitesi üzerinden de hızla geliştirmektedir. Hızın ve dolayısıyla zamanın ne kadar değerli olduğu ticari bir dünyada yaşadığımızın  farkındalığıyla faaliyet gösteriyoruz.

Helal Gıda Sertifikası
ISO 9001 Belgesi
ISO 22000 Belgesi
ISO 14001 Belgesi
ISO 18001 Belgesi
ISO 27001 Belgesi
RoHS Belgesi
GMP Belgesi



www.adlbelge.com

Eklenme Tarihi - 15-03-2016 | Son Güncelleme - 15-03-20162159 kez gösterildi.