AKSET BİLİŞİM ELEKTRONİK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

2002 Den günümüze kadar Bilişim sektöründe başarılı hizmetlere imza atmış tecrübeli bir ekiple yoluna devam eden Akset Bilişim birçok yenilikleri de müşterilerine sunmaktadır.

Internet teknolojisinin hızla gelişmesi birçok ürünü ve hizmeti daha rahat incelemenizi ve satın almanızı kolaylaştırmıştır.

Internet üzerinden gelişen ticaret hacmi büyüdükçe Müşterilerimizinde bu potansiyel ticarette daha iyi yer alabilmeleri için internet yazılımı alanında yaptığımız çalışmaları sürekli geliştirmeye devam ediyoruz.

Büyük rekabete sahip internet üzerinde geliştirdiğimiz yazılım ürünlerimizi kullanan 2000 i aşkın müşterimiz aktif olarak firmamızdan destek almaktadır.

Hergün gelişen internet alanında Müşterilerimizin ürünlerini hedef alıcılarla buluşturmak için internet web tasarımlarının ve reklamlarının oluşturulması hedeflerimizden biri olmuştur.

Arama motorlarında ve Sosyal Medya sitelerinde ürün ve hizmet tanıtımının yapılması ve satışlarının artırılması doğrultusunda Müşterilerimize her türlü desteği vermekteyiz.

Internet üzerinde yapılacak satışlarınızın takibinden kurumsal bilgi girişlerinize, kurumsal e-mail adreslerinizin ve Web yayın alanınızın güvenliğine kadar tam hizmet desteği vermekteyiz.

Anahtar : google reklam,ankara google reklam,Google ostim,mobil uyumlu site,Ankara Web Tasarım,web sitesi,ostim web tasarım,ankara web tasarım,ostim web sitesi,ostim reklamcı,ostim web yazılım,ostim ticari program,ostim bilgisayarcı,ostim muhasebe programı,ankara crm programı,ankara ekobim,ostim fatura programı,ostim stok programı,ankara stok programıgoogle reklam,ankara google reklam,Google ostim,mobil uyumlu site,Ankara Web Tasarım,web sitesi,ostim web tasarım,ankara web tasarım,ostim web sitesi,ostim reklamcı,ostim web yazılım,ostim ticari program,ostim bilgisayarcı,ostim muhasebe programı,ankara crm programı,ankara ekobim,ostim fatura programı,ostim stok programı,ankara stok programı



www.aksetweb.com

Eklenme Tarihi - 18-07-2015 | Son Güncelleme - 10-03-20232440 kez gösterildi.