Avcı İnşaat Mantolama Hizmetleri
1- Mantolama : Binalarınızın dış cephe kaplama, izolasyon, ısı yalıtım işleri firmamızın uzmanlık alanıdır.
2- Boya : Bina dış cephe silikonlu su bazlı nano teknoloji boyalar ile bina dış cephe boyama hizmetimizdir. Ayrıca daire boyama iç cephe boyama hizmetimiz vardır.
3- İnşaat : Kat karşılığı daire, müteahhit hizmetleri, yapsat daire satışlarımız vardır. Devam eden satışlarımız için lütfen iletişime geçiniz.
4- Söve : Binalarınızın dış cephelerinde kullandığımız söve çeşitlerinin üretimi ve uygulamasını profesyonelce yapmaktayız. Denizlik, fuga, kat silme, köşe taşı, payanda, sütun, çeşitlerini dilediğiniz model-desen de üretebilmekteyiz.
5- Çatı : Binalarınızın çatılarında tamir ve tadilat yapmak, yağmur suyu oluklarını değiştirmek, kiremit aktarma, şingıl döşeme, çatı yükseltme hizmetlerimiz vardır.
6- Tadilat : Binalarınızda yapmayı düşündüğünüz tüm tadilat tamirat işlerinizde iç ve dış dekorasyonda deneyimlerimizden faydalanabilirsiniz.
7- İskele : Firmamız bünyesinde bulunan iskeleleri uygunluk ölçüsünde kiralayabilirsiniz.
8- Termal kamera : Isı yalıtımda ısı kaybı raporları önemli yer tutmaktadır. Firmamız termal kameralar ile binalarınızda enerji kayıp ölçümü yapmaktadır.
9- Enerji kimlik belgesi : Yasal zorululuk olan bina enerji kimlik belgelerinizi mantolama işleminizden sonra firmamızdan ücretsiz talep edebilirsiniz.
10- Drenaj : Bina temelinde oluşan nem ve rutübet problemlerinizi engellemek için mutlaka yaptırmanız gereken drenaj işlerinizde firmamıza danışınız.
11- Ferforje ve küpeşte : Dışcephe denince olmazsa olmazlardan ferforje ve alüminyum küpeşte hizmetimiz bulunmaktadır. Kare küpeşte, yuvarlak küpeşte ve elips küpeşte çeşitlerimiz bulunmaktadır.
12- Akıllı bina sistemleri : Binalarınıza uzaktan hükmedebileceğiniz akıllı ev sistemleri firmamız bünyesinde yapılmaktadır. Cephe yalıtım sırasında merkezi uydu sistemlerinden tutunda kapı önü kamerasına kadar bir çok sistem firmamız tarafından binalarınıza uygulanmaktadır.
13- Çevre düzenleme : Peyzaj hizmetimiz bulunmaktadır. Apartman bahçeleri dizaynı, bitkilendirme, çimleme çalışmaları ve sulama - drenaj sistemleri hizmetlerimiz bulunmaktadır.

www.avcimantolama.com

Eklenme Tarihi - 19-04-2013 | Son Güncelleme - 25-03-2019612 kez gösterildi.