Firmamız; 1993 yılında kurulmuş olup, 2004 yılına kadar çeşitli inşaat ve taahhüt işlerinde sayısız başarılara imza atmış, 2004 yılından itibaren ise Kurutma ve Isıtma sistemlerinde tecrübesini ve kalitesini kullanarak Palet Kurutma Fırınları, ISPM15, Isıl İşlem, Tav, Laboratuvar, Seramik, Test Fırınları ve Kereste, Özel Amaçlı Kurutma fırınları, Sıcak Hava Kazanları ve bunların ekipmanlarını üreterek Türkiye'de sektöründe saygın bir duruma gelmiştir.

Firmamızın Yönetim Kurulu Başkanı, Makine Mühendisi Sn. Erol Aygen olup, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Sn. Erol Aygen beyin oğlu Makine Mühendisi Sn. Koray Aygen 'dir.

24 Ekim 2012 tarihinde "ERŞA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ." olan ünvanımız, "AYGEN MEKATRONİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ." olarak güncellenmiştir.

Firmamız üretmiş olduğu ürünlerde rakiplerinden farklı olarak vantilatörden,otomasyona kadar hemen hemen tüm parçaları kendisi imal etmektedir. Böylelikle her zaman bol yedek parça temini ve hızlı servis ile benzersizdir. 1500 m² alana sahip, uzman ve tecribeli personeli ile kısa sürede ve stoktan teslim yine firmamıza özgüdür. Firmamız 2008 yılında Türkiye'de ilk defa TSEK belgesi alarak üretmiş olduğu ISPM15 fırınlarının kalitesini tescillemiştir. Yine firmamız ISO9001 belgesi alarak "Kalite ve Güvence Sistemi"ne sahip olmuştur.

"Müşteri her zaman haklıdır" prensibi ile hareket eden firmamız, gelişen teknolojiyi takip ederek, bu gelişmeleri AR-GE çalışmaları ile ürünlerine tatbik etmekte ve sürekli kendisini geliştirmektedir. Bununla ilgili olarak bu yılın başından itibaren, ihtiyaç duyulan Hızlı Palet Kurutma Sistemleri, Çekirdeksiz Üzüm Kurutma Sistemlerinin test üretimlerine başlamıştır.

Firmamız güveniniz sayesinde büyümekte ve gelişmektedir.

www.aygenmuhendislik.com.tr

Eklenme Tarihi - 30-12-2010 | Son Güncelleme - 14-04-2019809 kez gösterildi.