Bilkom, bugün dünyadaki dijital ve mobil dönüşümü şekillendiren Apple, Huawei, TCL, DJI, Fitbit (Google), Alcatel, Celly ve Hypergear gibi seçkin ve öncü global markalara; Lisanslı yerli üretim, 360 derece marka yönetimi, iş geliştirme, kanal programları geliştirme, satış sonrası hizmetler, tüketici deneyimi yönetimi ve müşteri odaklı hizmetler gibi ‘Bilkom Plus’ hizmetleri sunmaktadır. Lider markaların Bilkom’u tercih etmesindeki en temel motivasyon, geleneksel bir dağıtıcıdan ziyade ‘katma değerli ve odaklı bir dağıtıcı’ olma misyonudur.

Kendi bünyesinde 2016 yılından bu yana devam eden Dijital Dönüşüm projeleriyle sektörde ‘Dijital Rol Model’ bir şirket olmayı amaçlıyor. Dijital dönüşümde en büyük odağı insan kaynağı olan Bilkom, yüzde 72’si Y kuşağı olan çalışanları için dijitalleşmeyi yeni iş modelleri ile birleştirerek hem çalışan memnuniyeti oranını hem de verimliliği üst seviyelere taşıyor.

Fortune Türkiye 500 sıralamasında 105, Capital 500 sıralamasında ise 105’inci sırada yer alan Bilkom; Bilişim 500-2021listesinde, Dağıtıcı-Donanım alanında “Mobil Telefon” Kategorisinde 1. Sırada yer almış, genel listede ise 7.sıradaki yerini korumuştur.

www.bilkom.com.tr

Eklenme Tarihi - 27-04-2005 | Son Güncelleme - 27-04-20242221 kez gösterildi.