Cici markasının güçlü temelleri, 1927 yılında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, şekerciliğin bütünüyle el işçiliğine dayandığı dönemde atılmıştır. Ustalıkla, emekle ve yenilikleri izleyerek küçük bir imalathaneden bugünkü yeni nesil otomatik sistemlerle donatılmış tesislere sahip olan Cici markası; çikolata, şeker, bar, kek, jelly şeker grubu ürün yelpazesine sahiptir.

Her ürünü ile Türk ve dünya insanının sevgisini kazanan ve ulaştığı başarıyı “Kendi yiyemeyeceğin ürünü alma, yapma, satma” ilkesine borçlu olan Cici markası, sektörün öncüsü konumuna gelmiştir. Cici markasının sektörde fark yaratan en ayrıcalıklı özelliği, eski ve köklü geçmişine yenilikçi ve heyecanlı bir taraf katmasıdır.

Sürdürülebilir büyüme ve karlılığı yakalamayı ve kalıcı olmayı hedefleyen Cici; tüm faaliyet alanlarında inovasyonu kültür ve yönetim yaklaşımının bir parçası haline getirerek çalışmalarını sürdürmektedir. 

Yeni nesil sistemlerle donatılmış 38.000 metrekare kapalı alandaki tesislerinde kek, jelly şeker, çikolata ve ikramlık şeker üretimine son hızla devam eden Cici; birbirinden nefis ve lezzetli ürünlerini kaliteli ambalajlarında 1927 yılından bu yana yaptığı gibi ürünlerine sevgi niyetine şeker katarak en sağlıklı şekilde Cicisever müşterilerine sunmaktadır.


www.cici.com.tr

Eklenme Tarihi - 06-12-2012 | Son Güncelleme - 12-04-2019609 kez gösterildi.