1974 yılında Burdur da başlayan sondaj hayatımız, daha sonra Antalya’da devam etmiş, Aralık 1989 yılında o zamanlar sadece Konya’da imal edilen dik milli dalgıç pompaların imalatına başladık. Teknik şartların değişmesinden sonra 1995 yılında Elektrik Motorlu Dalgıç Pompa imalatına geçtik. 1994 yılında DSİ Afyon Sondaj şubenin ihalesi ile Devlet İhaleli işlere adım atmış olduk. Ağustos 1999 da kendi yerimiz olan Akdeniz Sanayi Sitesindeki Atölye ve Dalgıç Pompa İmalathanesi olarak kullandığımız binamıza taşındık. Şubat 2005 yılında ise standartlık amacıyla bilgisayar destekli otomatik CNC Torna tezgahları ve elektronik testereler alarak dalgıç pompa imalatını geliştirmenin yanında Sondaj Sanayinde faaliyet gösteren firmalara fason olarak sondaj ekipmanları imalatına başladık.

Antalya bölgesinin en eski sondaj firmalarından olan Yılmaz Civan Sondaj; Bu alanda eğitimli ve deneyimli kadrosu, bilgi birikimi ve toplam kalite prensibiyle sektöründe hak ettiği yere hızlı adımlarla ulaşmıştır.

350 metreye kadar sondaj açımı ve pompa montajı, hidrojeolojik ve jeofizik etütlerin yapılması, Devlet Su İşleri’nden arama ve kullanma belgelerinin alınması, pompaların çalışması için gerekli olan enerji müsadelerinin TEDAŞ’tan temin edilmesi ve enerji nakil hatlarının çekilmesinin yanı sıra üretim, tamir&bakım ve yetkili servisi olması da alanında tercih edilmesinin ana sebeplerindendir.
Yılların verdiği tecrübe ile sorunsuz iş yapması, Civan Sondaj’a duyulan güveni sağlamlaştırmış, sektöründe ilklere imza attığı için de bölgenin aranan firması haline gelmiştir.
Sondaj ve Montaj ekibinin deneyimli oluşu ve taleplere çok çabuk cevap vermesi, Civan Sondaj’ın bugünki yerini almasında büyük rol oynamıştır.

Bugün deneyimli kadrosu, gelişmiş araç ve donanımıyla Civan Sondaj, Antalya’da Resmi ve Özel Kuruluşlar ile bireysel müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam etmektedir.


civansondajinsaat.business.site

Eklenme Tarihi - 25-06-2010 | Son Güncelleme - 01-02-20201764 kez gösterildi.