Diş Hekimi Betul Yurteri, 1994 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’ nden mezun olmuştur.

2010 yılından beri Estetik Diş Hekimliği Akademisi (EDAD) üyesidir.

Aynı zamanda Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi (EAED -The European Academia of Aesthetic Dentistry) üyesidir. Her yıl düzenli olarak akademinin kongrelerine devam etmektedir.

Türk Diş Hekimliği Birliği' ne de üyedir.

2011-2012 yıllarında New York Üniversitesi’ nin, Rosenthal Institute for Aesthetic Dentistry bölümünde, Estetik Diş Hekimliği eğitimini bitirmiştir. Halen aynı üniversitenin mezuniyet sonrası eğitimlerine (“Concepts in American Dentistry: Advances in Aesthetics and Oral Rehabilitation” ) devam etmektedir.

Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi (EAED -The European Academia of Aesthetic Dentistry) üyesidir. Her yıl düzenli olarak akademinin kongrelerine devam etmektedir.

Özellikle porselen lamineler, diş beyazlatma, estetik porselenler olarak adlandırılan zirkonium, lityumdisilikat, empress kuron gibi uygulamalar üzerinde çalışmaktadır.

Oklüzyon ve vertikal boyut yükseltmeleri ile ilgili vakalar üzerine yoğunlaşmıştır. Gülüş tasarımı ile beraber alt yüz yüksekliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Dento-facial estetik ilgili olduğu konulardır.

Masseter botox uygulamaları yapmaktadır.

Dr. Yurteri estetik diş hekimliği ile ilgili ileri düzeyde eğitimler almıştır ve kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Diş estetiği uygulamaları, gülüş analizi, gülüş tasarımı, estetik diş, porselen diş ve kompozit lamina, porselen köprü, diş beyazlatma hizmeti verilmektedir.. Diş hekimi Betül Yurteri - Kişiye özel Gülüş tasarımı Diş etleriniz periodontal hastalık nedeni ile kırmızı, şiş ve parlak iseler Gülümsediğinizde diş etleriniz fazla görünüyorsa Kırmızı Diş Estetiği



www.dentart.com.tr/dentart/dis-hekimlerimiz/betul-yurteri

Eklenme Tarihi - 06-10-2007 | Son Güncelleme - 12-06-202344 kez gösterildi.