986 yılında Hacı Ali EREN tarafından kurulan firmamız, petrol ürünleri ve madencilik sektörlerindeki faaliyetlerine ek olarak 2011 yılında yapı müteahhitliğine başlamıştır.

Erenkar Petrol Ürünleri alanında sektörün lider kuruluşlarında biri olan ve Türkiye de ilk LPG dolumunu yapan İPRAGAZ 'ın Sakarya Bölge Disribütörlüğünü yapmaktadır.

Erenkar Madencilik Yerli kömür T.K.İ. Türkiye Kömür İşletmelerinin 2004 yılında yapmış olduğu bayilik ihalesinde Tunçbilek ve Soma kömürlerinin SAKARYA ve DÜZCE illeri bölge bayiliğini almış ve halen sürdürmektedir.

Erenkar Madencilik İthal kömür 2000 yılından bugüne SÜPER KARBON, ŞAHİN KÖMÜR, ŞAHYAK,TAYYİB KÖMÜR,ALYAK,ODAK KÖMÜR, MAT KÖMÜR, SAFİ, ATAKAŞ, CEMRE, gibi sektörün önde gelen firmalarının toptan satışını yaparak sürekli artan bayi sayısı ile kömür toptancılığında bölgesel bir güç olmuştur.

Özellikle Rusya ve Güney Afrika’dan ithal edilen toz, fındık,ceviz, portakal ebatlarındaki kömürleri Dilovası tesislerinde torbalı olarak bayilerine ulaştıran firmamız,hizmet kalitesini yüksek tutmak ve müşteri memnuniyetini sürekli kılabilmek zamanında ve güvenli koşullarda teslimat sürecini yönetmektedir.

www.erenkar.com.tr

Eklenme Tarihi - 20-08-2010 | Son Güncelleme - 01-08-2019399 kez gösterildi.