Stor Perde, Zebra Perde, Jaluzi Perde, Rustik Perde, Pileli Perde,Kruvaze Perde, Mekanizmalı Perde, Mutfak ve Çocuk Odası Perdeleri Kaliteli Hizmet ve Müşteri Odaklı Perde Tasarımı. 

Firmamiz perde tasarim ve uygulama hizmetine 1973 yilinda baslamistir.
Kuruldugu günden bu güne kadar sektörünün gelisim süreçlerinde her dönem yeniliklere açik olmustur. Ikinci kusaginda firmaya katilimi ile teknolojik alt yapimiz yeniden yapilandirilmis, müsterilerimizin perde seçimi yapabilmelerini kolaylastirmak amaci ile sanal perde magazamizla birlikte tamami kendi referanslarimizdan olusan digital katalogumuzuda tüketicilerimizin hizmete sunmus bulunmaktayiz.

Misyonumuz perde tasarimi kosunuda tüketicilerimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmektir. 

Perdetul 5 yillik tecrübesi ile günümüz mekân tasarimi ve dekorasyonu konusunda yasanilan sikintilari en aza indirebilmek için yerinde bilgisayar destekli kesifler yaparak, mekana ve kisiye özel perde tasarimlari üretir.Web sayfalarimiz ile digital kataloglarimizda yer alan resim, video, döküman ve metaryellerin tamami deniz perde tarafindan tasarlanmaktadir. 

Kullanilan resim ve videolar teslimat sonrasi firmamiz tarafindan çekimleri gerçeklestirile referans uygulamalarimizdir. 

 

 Ertunç Tekstil-Perde Tül
Cebeci Cad. No:22 Küçükköy Gaziosmanpaşa
ISTANBUL / TURKEY

www.ertunctekstil.com

www.perdetul.com
TEL: 444 0 998



www.ertunctekstil.com

Eklenme Tarihi - 04-10-2014 | Son Güncelleme - 04-10-20146564 kez gösterildi.