Hasel İstif Makinaları San. ve Tic. A.Ş., 1985 yılından beri, iş makineleri alanında birçok markanın distribütörlüğünü yapmakta ve Türkiye pazarında önde gelen firmalar arasında yer almaktadır.

1995 yılında Dünya lideri Alman Linde Forklift markasının distribütörlüğünü almış ve yine aynı yıl Linde Forkliftin Türkiye pazarındaki payını %6’ya çıkartmıştır. 

2008’den beri distribütörü olduğu Terex iş makinelerine, 2014’te anlaşmasını imzaladığı Kobelco ekskavatörlerini ilave ederek, iş makinesi pazardaki hedeflerini de büyüten Hasel, 1997 yılından beri Alman lastik markası GUMASOL lastiğinin ve 1999 yılında da OKADA AIYON kırıcıların Türkiye distribütörlüğünü almıştır.

Markaları arasında yer alan Tennant, temizlik makineleri alanında sektörün kalitesi ve teknolojisi ile güvenilen markalarının başında gelmektedir.

2013’ün sonunda, güçlü markaları arasına, özel istifleme çözümleri sunan Combilift’i de ekleyerek, özellikle istifleme alanında müşterilerine her tür çözümü sunabilir hale gelmiştir.  

Makine satışının yanı sıra, kiralama ve 2. el satış konusunda da hizmet veren Hasel’in rakiplerinden ayrışmasını sağlayan bir diğer unsur da satış sonrası hizmet anlayışı. Özellikle teknik servis konusunda, eğitimli teknisyenleri, geniş yedek parça stoğu, servis ve gezici servisleri ile sektörün önde gelenleri arasında yer almaktadır.

11 bölge ofisi ve uzman ekibi ile, temsil ettiği markalara kendi güvencesini ekleyen Hasel, sadece satış değil, doğru yönlendirme, danışmanlık ve satış sonrası hizmetimizle de maksimum müşteri memnuniyetini hedefleyen bir firmadır.

Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Hasel, dahil olduğu her alanda, nitelikli markalarla pazarda yer almaktadır. 

www.hasel.com

Eklenme Tarihi - 05-06-2012 | Son Güncelleme - 15-05-2018686 kez gösterildi.