Mina Tekstil, otel tekstili sektöründe dünyadaki trend ve uygulamaları yakından takip etmektedir. Dünyada adını duyurmuş birden çok zincir marka otellerin yapımı ve tadilat projelerinde yer alan şirketimiz; bugüne kadar toplam 55.000 yatak otele tekstil imalatı gerçekleştirmiştir.

LINEN Grubu ; Otel tekstili içinde yer alan linen grubunda çarşaf, nevresim, yastık, yastık kılıfı, alez, pike, yorgan, battaniye ve peştamal ürünlerimiz yer almaktadır.

Otel tekstil ürünleri istenilen ebatlarda ve sıklıkta (52, 57, 63, 73, 83, 90, 100, 120 tel/cm2) dokunur. Ürünlerin çekme payları önceden koyulmaktadır. Ürünlerimiz %100 pamuktur.

Otel tekstili içinde yer alan havlu grubunda banyo, el ve yüz, ayak havluları, bornozlar, plaj ve sauna havluları yer almaktadır.


KUMAŞ - DERİ GRUBU
KUMAŞ
Otel tekstili içinde yer alan kumaş grubunda yatak örtüsü, perde ve tül perde, döşemelik kumaş ve yatak örtüsü yer almaktadır.
Otel tekstil ürünleri viscon, şönil, kadife, polyester, saten, pamuklu, gabardin, goblen, tafta, keten, organze gibi kumaşlardan üretilir.
Otellerde genellikle karartma perdesi olarak kullanılan blackout kumaş çeşitlerimiz de otel tekstili ürünleri içinde bulunmaktadır.
Otel ve hastane projelerinizde kullanılacak, kontrakt kumaşların alev almazlık, leke tutmazlık, nano teknoloji ile UV dayanıklılık özelliklerinde, istediğinize göre Trevira CS ve Yüksek performanslı ipliklerle dokunabilmektedir.

RESTORAN GRUBU
Otel tekstili içinde yer alan restoran grubunda masa örtüleri ve masa kapakları, masa peçeteleri, Amerikan servisleri, müflon, skirt, çuha ve masa runnerları yer almaktadır.
Restoran grubundaki otel tekstili ürünleri istenilen ebatlarda ve renkte üretilir. Restoranlarda kullanılan kumaşlara Merserize işlemi yapılarak parlaklığı artırılır. Restoranlarda kullanılan bütün beyaz kumaşlar Peroksit Kasar işleminden geçmektedir. Sanfor işlemi tüm kumaşlarımızda mevcuttur. Restoran grubundaki bütün ürünlerimiz kenar dikişlerinde yıkamadan sonra çekme ve sökülmeyi önleyecek şekilde dikilmektedir. Masa örtülerinin dikişlerinde, köşelerdeki fazlalıklar alınarak silindir ütü esnasındaki parlamalar önlenmektedir. Masa örtülerimiz kullanım kolaylığı sağlayabilmesi açısından leke tutmayan ve silinebilir özelliklere sahiptirler.

PERDE - JALUZİ GRUBU
PERDE
Otel tekstili içinde yer alan perde sistemleri grubunda stor, kumaş/pvc dikey perdeler ve raylı sistemler yer almaktadır.
Otel, hastane, restoran, okul ve ofislerde kullanılan zincirli, motorlu ve yaylı mekanizma çeşitleri ile istenilen desen ve kumaşlardan oluşan storlarımız mevcuttur. Saydam, yarı saydam ve karartma kumaş seçenekleri ile otel, hastane, restoran, okul ve ofislerdeki geniş pencere yüzeylerini örtme ve güneş ışığına karşı etkili çözümler sunar. Storlarda teknik, akustik, alev-geciktirici, anti-bakteriyel kumaş seçenekleri yer almaktadır.



www.minatextile.com.tr

Eklenme Tarihi - 16-11-2014 | Son Güncelleme - 17-09-2022158 kez gösterildi.