Türkiye’de üretilen coğrafi verilerin %85’i Netcad yazılımları ile üretiliyor.
Tek Platformda Güçlü CAD ve GIS Fonksiyonları
Dijital Haritalama
Dijital Gerçeklik, 3B Modelleme
Ulusal ve Uluslararası Standartlarda Veri Altyapısı

Coğrafi Bilgi Sistemleri, GIS, CAD, netcad 6, CBS, KBS, şehir planlama, Coğrafi Arşiv Sistemi, Coğrafi Veri, CBS, KBS, webgis, belnet, v-portal, b- portal, Sürdürülebilir GIS, Çözümleri,KEOS, Kent Otomasyon Sistemi

Netcad,1989 yılında Coğrafi Bilgi Sistemleri/GIS, Harita, Şehir Planlama, İnşaat, Ziraat, Jeoloji, Maden, Orman vb. mühendislik ve uygulama dallarında yazılımlar geliştirme amacıyla %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

 Netcad, yolculuğuna mekansal verinin dijitalleşmesine öncülük eden ilk yerli yazılım firması olarak başlamıştır. Yıllar içerisinde Türk mühendislerin, müşterilerin ve akademisyenlerin ortak katkılarıyla gelişen milli haritacılık yazılımı Netcad, Türkiye’nin mekansal veri ekosisteminin merkezinde yer almıştır.

Kuruluşundan bugüne sektörün gelişmesine öncülük eden Netcad, bugün 92 üniversitenin 700’e yakın bölümünde ders olarak okutulmaktadır. Netcad’in sunduğu 30’dan fazla mühendislik çözümü, Türkiye’de kadastro ve haritacılık, şehir planlama ve altyapı uygulamalarında sektör standardı haline gelmiştir.

Netcad, uzman mühendisleri ve yetkin yönetim kadrosuyla, iş dünyasının akıllı veri yönetimi ihtiyaçlarına uygun, yüksek verimliliğe sahip çözümler üretmektedir. AR-GE ekibi ile teknolojinin yarınını takip etmekte, artan ve çeşitlenen ihtiyaçlara yönelik inovatif çözümlerle müşterilerine memnuniyet odaklı hizmet vermektedir. Sektörü ile iş birliği içerisinde çalışarak ülke ekonomisine değer katmakta ve ihtiyaçlara en uygun çözümleri sunmaktadır.

Türkiye’de 10 bakanlık, 1.000’e yakın kamu kurumu, 1.397 belediye ve 6.000’den fazla özel şirket Netcad ürünleri ile bugünü kolaylaştırıyor, yarını planlıyor.



www.netcad.com.tr

Eklenme Tarihi - 18-09-2014 | Son Güncelleme - 26-02-2021535 kez gösterildi.