Tel: +90 (216) 461 3134 Email: medikal@orcemgrup.com
 
 

UYGULAMALAR
Tıp & Estetik
Anti-Aging & Wrinkles
Hair Removal
Vasküler Lezyon Tedavisi
Selülit Tedavisi
Skar Tedavisi
Pigmente Lezyon Tedavisi
Dövme Silme
Cilt Sıkılaştırma
Cerrahi
Psoriasis & Vitiligo
Cerrahi
V²LR
Diş Hekimliği
Medikal SPA

CİHAZLAR
Lazer Sistemleri
Synchro ReplaY ALEX | ALEX+ND YAG | ND YAG
Smartxide² CO2
Pulse DYE VasQ
Q Swich
Smart Lipo
Excilite
Minisilk FT
Photo Silk Plus
Leda Epi Diyot Lazer
Cilt & Vücut Bakımı
FotoFinder
Cerrahi
V²LR Vulvo Vajinal Lazer
Diş Hekimliği

2004 yılı kuruluşumuzdan bu yana, görevimiz kaliteli, avantajlı ve yenilikçi teknolojilerle hayat kalitesini yükseltmek için çalışmak olmuştur. Medikal lazer ithalatında lider konumda bulunan Orcem Medikal Ltd. Sektörün önde gelen firmalarından biri olmuştur. 

Kaliteli, avantajlı, yenilikçi lazer,medikal estetik ve tibbi cihaz teknolojilerini en hızlı şekilde dünya ile eşzamanlı olarak ülkemize getirip toplumumuzun bu teknolojilerden faydalanmasına katkıda bulunmak bizleri son derece memnun etmektedir. Gerçek hedefimiz bu teknolojileri ülkemizde de üretip yurt dışına ihracatını gerçekleştirebilmektir.



GENEL BAKIŞ
Orcem Medikal, Türkiye pazarında, lazer ve tıbbi elektronik cihaz distribütörlükleri bulunan ayrıca Azerbaycan, Irak, İran, Libya ve diğer bazı Ortodoğu ülkelerinde de faaliyetleri bulunan tıbbi cihaz pazarında ilk akla gelen firmalardan birisidir. 

İthal ettiğimiz tanınmış ve kaliteli cihazların başlıcaları; Medikal lazerler, Görüntüleme Sistemleri, Hastane Araç ve Gereçleridir. 

Distribütörlüğünü yaptığımız dünyaca tanınmış üreticilerin DEKA Srl, Alma Laser, FotoFinder, Dr. Spiller, Eusung, Daeyang,Brumaba Gbmh, Esacrom Srl vb. firmaların Türkiye pazarında geldikleri noktada katkımızın büyük olması bizleri gururlandırmaktadır. İthal ettiğimiz cihazların ve ürünlerin çeşitliliği sayesinde Dermatoloji, Plastik Cerrahi, KBB, Jinekoloji, Kardiyovasküler Cerrahi, Üroloji, Genel Cerrahi, Veterinerlik ve Diş Hekimliği gibi branşlar da siz değerli hekimlerimizle ihtiyaçlarınız doğrultusunda başarılı ve etkin bir işbirlikteği kurmuş bulunmaktayız. 

Bugün, aralarında özel hastanelerin , polikliniklerin,güzellik merkezlerinin, Türkiye’nin seçkin devlet ve üniversite hastanelerinin de bulunduğu 700’ü aşkın merkezde bulunan lazer,medikal estetik cihazları ve tibbi cihazlarımız ile hizmet vermeye devam etmekteyiz. 

Sizlerle hedeflerimiz doğrultusunda çok daha uzun yıllar birlikte olacağımızı bilmek bizlere çalışma aşkı ve başarılı olma hırsı vermektedir. 

Siz değerli hekimlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sizlere en iyi cihaz seçimini, en iyi hizmeti ve en iyi şekilde satış sonrası desteğimizi vereceğimizden şüpheniz olmasın

Orcem Medikal olarak satış sonrasında gerektiğinde hekimlere yurtdışında workshop veya seminerlere katılıma olanağı sunarak, sektördeki liderliğimizi sürdürmekteyiz. 

Kendi binamızda bulunan deneyimli satış kadrosu, Teknik servisimiz,Uzman hekimlerimiz, estetisyenlerimiz vede tüm çalışanlarımızla her konuda her daim yanınızda olup güvenle büyüyen birlikteliğimizin devamını dileriz. 

İLETİŞİM

Address: Bulgurlu Mahallesi Bulgurlu Caddesi ORCEM İş Merkezi No:108/A 
Üsküdar/ İSTANBUL
Tel: +90 (216) 461 3134
Email: medikal@orcemgrup.com
Pazartesi - Cuma: 09:00 - 18:00

 

www.orcemkozmetik.com

Eklenme Tarihi - 28-09-2008 | Son Güncelleme - 14-07-20162138 kez gösterildi.