Büyük şehirlere yakın, maliyetlerin daha düşük olduğu bölgelerde, ünlü markaların ürünlerini direkt fabrikadan çıkarıp müşteriye indirimli olarak sundukları alışveriş merkezlerine Outlet Center adı verilir.
Outlet Center İzmit Nisan 1997 yılında hizmete girdi. 20 yılı aşkın süreden bu yana, Türkiye’nin ilk ve gerçek outlet merkezi unvanıyla, ünlü markaları üretici fiyatları ile sunarak kaliteyi çok uygun fiyata temin etmek isteyen müşterilerine hizmet veriyor. Kaliteli markaların seri sonu ve üretim fazlası mallarını yıl boyu süren outlet fiyatlarıyla müşterilerine sunuyor, “fabrikadan halka” konseptini kaliteyle buluşturuyor.
Alışveriş merkezi olmanın ötesine geçerek, kaliteli yaşam merkezi olmayı başaran Outlet Center İzmit’te, oldukça uygun fiyatlara alışveriş yapma fırsatının yanı sıra sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz pek çok seçenek de bulabilir, açık ve kapalı alanlarda günün keyfini çıkarabilirsiniz.
Outlet Center İzmit’te birbirinden ünlü 55 markanın fabrika satış mağazası, 4 adet restoran, 3 adet kafe, spor salonu, çocuk ve büyükler için eğlence alanları da bulabilirsiniz.

Sayılarla Outlet Center İzmit
Toplam alan: 144.000m²
Kiralanabilir alan: 28.777m²
Otopark kapasitesi: 2.500 araç (Ücretsiz Otopark)

www.outletcenter.com.tr

Eklenme Tarihi - 28-12-2010 | Son Güncelleme - 15-04-2019720 kez gösterildi.