1994 yılında temellerini atan ÖZKA LASTİK üretime başladığı ilk dönemlerinde lastik kaplama sektörüne yönelik ürünler üretmiştir.

Vizyonunu yurtiçinde lider yurtdışında tanınmış bir marka olarak belirleyen ÖZKA, profesyonelce yürüttüğü strateji planlama faaliyetleri ile politika ve hedeflerini net bir şekilde ortaya koymuştur. Bu kapsamda öncelikli olarak 2004 yılında yeni tesisine taşınmış ve son teknoloji makine ve ekipmanlar ile Bahçe/Tarla, Kamyonet - Minibüs, Römork, Traktör Ön, Traktör Arka, İş Makinesi, Biçerdöver, Forklift ve Panzer Lastiği gruplarında üretime başlamıştır. Yatırımlarına devam ederek kapasitesini arttıran ve Radyal Traktör Lastiğini ürün gamına ekleyen ÖZKA ülkenin en büyük lastik fabrikalarından biri olmuştur.

Ulusal ve uluslararası standartlara (TSE, ETRTO, ECE) uygun, güçlü, güvenilir, sağlam lastikleri ile kısa sürede yurtiçinde söz sahibi olan ÖZKA yurtdışında ise başta Avrupa ve Orta doğu olmak üzere tüm dünyaya lastik ihraç etmektedir.

Toplam kalite yönetimini benimseyen, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO 27001 yönetim sistemlerini uygulayan ÖZKA, hammadde girdi kontrolden başlayarak sevkiyat sonrası da dâhil olmak üzere tüm prosesinde ürün kalite ve güvenliğini sağlamaktadır.

www.ozkalastik.com

Eklenme Tarihi - 25-08-2010 | Son Güncelleme - 19-06-2019694 kez gösterildi.