Ürünler
Elektromanyetik Kornalar
Soketli Elektromanyetik Kornalar
Geri Vites Kornası
Havalı Kornalar
Kompresörlü Havalı Kornalar
Röleler
Yedek Parçalar
İş Ortaklarımız
Üretim
Kalite
Kariyer
İletişim
Hakkımızda
Bursa’da 1981 yılında mütevazi bir atölyede bakır tel üretimi ile başladığı başarı yolculuğunu, havalı ve elektrikli korna üretimi ile devam ettirerek adını uluslar arası ekonomi piyasalarında da duyuran Seger Korna, Türk ekonomisine ve otomotiv yan sanayine önemli katkı sağlayan markalardan biridir. Türkiye’nin en büyük korna üreticisi olan Seger Korna, sadece Türkiye pazarına  değil, yaklaşık 65 ülkenin kültürlerine ve ihtiyacına uygun korna modelleri üretip, ihraç etmektedir.

Korna üretiminde ve ticaretinde hem Türkiye hem de dünyanın bir çok ülkesinde varlık gösteren Seger Korna, otomotiv sektörününün en önemli markalarının tedarikçisi olarak güvenli korna üretiminde akla ilk gelen iş ortağıdır.  Seger Korna; Renault, Isuzu, Audi, Honda, Mercedes-Benz, Volkswagen, Tesla, Nissan, Ford, Dacia’ya, BMC, Karsan, JCB, Iveco, Temsa, Otokar, DAF, Çukurova, Erkunt, Hidromek, Tümosan, Türk Traktör, Taral, Bozok Traktör, Hars Traktör gibi ağır vasıta araçlarına ve motosiklet grubunda da Indian Motorcyle, Bigdog, Victory, Polaris’e ürün tedarik etmektedir. 

Korna üretiminde dünyanın en çok tercih edilen firmaları arasında bulunan Seger Korna, Türkiye’de birinci, Avrupa’da üçüncü, dünyada ise en büyük ilk 10 korna üreticisinden biridir. 

Havalı, elektronik ve elektromanyetik korna üretimi teknolojisinde Dünya otomotiv sektöründeki son yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eden Seger Korna,  kendi bünyesindeki ARGE çalışmalarıyla da bu sektöre tasarım ve uygulamayı kolaylaştırıcı yeni ürünler sunarak katkıda bulunuyor. Seger Korna’nın ARGE Bölümündeki mühendislerin geliştirdiği yeni ürünler dünya piyasalarında beğeni topluyor.

Seger Korna, ürünlerine olan yoğun talebi karşılamak için 2004 yılında Çin’in Guangzhou kentinde ikinci üretim tesisini açarak üretim kapasitesini yıllık 15 milyon adedin üzerine çıkarmıştır. Seger Korna üretim bantlarında her 4 saniyede 1 korna üretilmektedir. 

Her yıl yaptığı ihracat hacmiyle Türk ekonomisine önemli katkılarda bulunan Seger Korna, aynı zamanda  insana ve çevreye saygılı üretim modeliyle de dünya markası olmanın sorumluluğunu taşıyor. 

www.seger.com

Eklenme Tarihi - 22-01-2005 | Son Güncelleme - 06-09-2019153 kez gösterildi.